Måndag

Tänk om man fick välja en dröm som man kan få i verkligheten, jag önskar att min dröm blev verklighet! 





Lördag

Sometimes

You tell me you're in love with me
Like you can't take your pretty eyes away from me
It's not that I don't want to stay
But every time you come too close I move away


I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time


I don't wanna be so shy
Every time that I'm alone I wonder why
Hope that you will wait for me
You'll see that you're the only one for me


I wanna believe in everything that you say
'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow
There's things about me you just have to know


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you righ
Be with you day and night
Baby all I need is time


Just hang around and you'll see
There's nowhere I'd rather be
If you love me, trust in me
The way that I trust in you


Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight
Treat you right
Be with you day and night
Baby all I need is time



Fredag

Det gick många år innan något hände, varför tog det så himla lång tid? Det hade varit bättre om det hade hänt något tidigare, jag hade varit gladare och mått bättre under den tiden!

Jag trodde att allt skulle bli bättre om något hände, jag gick bara och väntade på att något skulle hända! Dag efter dag, månad efter månad, år efter år men inget hände. allt vart bara sämre ju längre tiden gick iallafall för mej!

När det väl hände så var det grymt jobbigt men samtidigt väldigt lättande, klumpen i magen försvann sakta. Allt utvecklades till nya utmaningar och man bara väntade på nästa steg, nu har nya steg tagits och jag är jätte glad att det har blivit bättre! Men frågan är har det blivit bättre för mej? :/ 

I det här fallet så är det inte mej själv jag ska tänka på men det är svårt att leva med en ovana man inte tycker om! Men jag ska bara bita ihop och jag ska klara det här!

Snart är jag FRI!


Sofi Isabella Jansson


Måndag

Igår var det bara slappdag! Min röst är fortfarande borta, så jag har lite svårt att prata!

Idag blir det också bara slappdag för min del, jag ska väl ta och tvätta lite och städa lite kanske.

Lite bilder från pappas 50års fest! :)

       


Jag älskar dej Pappa! <3

Lördag

Jag har tappat rösten IGEN! :(

Denna förkylning börjar i princip som den jag hade innan, jag har absolut ingen röst kvar! Jag får fram enstaka ord bara, försökte prata i telefonen men det gick ju knappt! haha det som är tur med förkylningen är att jag inte har ont i halsen, än så länge iallafall! Jag kommer ALDRIG klara av att vara sjuk i en månad till! JÄVLA SKIT VIRUS SOM ALDRIG VILL LÄMNA MIN KROPP!!! :'(

Pappa hade iallafall 50års fest igår och det var jätte trevligt! Det kom väl runt 110 personer eller något sånt, riktigt mycket folk var det ett tag! :) Jag gick i högklackat hela kvällen så jag hade så jävla ont i fötterna i natt när jag väl tog av mej skona! haha men är ganska stolt över att jag kunde gå i högklackat i ungefär 10 timmar utan att se ut som om jag skulle bajsa på mej (som mina kompisar säger) :D haha

Dom sista gick väl hem runt halv 3 kanske så då åkte vi hem och satt här hemma och pratade! Sebbe, jag och sanna satt uppe till 5 kanske sen gick vi och la oss! Sen klockan 9.15 kom erika och hämtade mej, sara, sanna och sebbe för vi skulle till almunge och spela match! Sara och jag fick inte vara med vi fick sitta på sidan och kolla på! Matchen var inte alls bra, vi bara stod på planen och inte gjorde någonting! men det är bara ta nya tag och tagga om! Men jag börjar trötta på vissas inställning, jag förstår liksom inte varför! men men

I morgon blir det slappdag med mina systrar!

Jag skulle egentligen ut med mina vänner ikväll för att fira becca! men jag mår inte speciellt bra så jag måste tyvärr vara hemma! Men jag hoppas att dom får det jätte kul och att dom festar på ordentligt! ;)







Torsdag

Jag är jätte dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden men jag har ingen ork för det!

Men lite kort om vad som har hänt den senaste tiden jag har ju fyllt år och fått massa fina presenter av släkt och vänner! Det blev en utgång med tjejerna för att fira mej, det vart en riktigt lyckad kväll tycker jag! Jag dansade och hade det skit kul iallafall :)

I lördags så fyllde Becca 20 år, så då vart det middag hos henne med tårta och mys! :)

I söndags fyllde Robin 20 år, så grattis till honom! :)

I måndags fyllde Världens Bästa Pappa 50 år! :D

I går åkte Sara och jag in till stan för att shoppa lite kläder tills imorgon för då ska pappa ha 50års fest! :) Jag hittade en klänning och ett par skor som jag tänkte ha på mej! Sen åkte vi till allians för sara skulle ha personalmöte, jag inhandlade mej även en nya innebandyklubba av tobbe i hattrick butiken! :D Nu kommer jag bli grym på planen ;P Sen kom pappa och hämtade mej, för att sedan möta upp åsa och marie för att handla massa mat inför i morgon.

Ikväll så ska vi ner till dagis och låna deras kök och laga potatisgratänger och grejer till i morgon! Sen i morgon måste man gå upp tidigt och ner till församlinghemmet och börja fixa iordning! Sen klockan 13 så börjar kalaset och håller på kvällen låååååååång! ;D

På lördag är det match mot almunge, dom är riktigt duktiga så vi får se hur det går! Det jobbigaste är att jag har blivit jätte förkyld igen! :( Hoppas att det inte blir värre än vad det redan är, för då blir det kanske ingen match för min del! Jag som vill inviga nya klubba :D


Grattis Becca! :)


Grattis Robin! :)


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! :) <3


Måndag

Helgen har varit både bra och dålig! Lördagen började i en katastrof, sara, jag och sanna vaknade och började "skoj bråka". Allt slutade i en blodbad för saras del :( en kruka från fönstret åkte ner rakt på henne så att hon fick den i ansiktet och började blöda! Vi fick åka upp till sjukhuset till mammas jobb för att fixa tejp och tejpa ihop saras ögonbryn!

Sen åkte vi till enköping för vi hade match! Finns igentligen inte så mycket att säga om matchen, dom spelade ut oss totalt! Vi förlorade med 6-0, dom spelade jätte bra!

Sen åkte vi hem och fixade iordning oss och käkade mat och grejade, sen kom brudarna! :) Det vart presentöppning, kortspel och massa trevligheter! :) Sen begav vi oss vidare till bj, där mötte vi upp maria också! :) Kvällen innehöll mycket dans och massa andra trevligheter :D Klockan 3 när dom stängde så skulle sara och jag gå till storatorget för att få tag på en taxi hem! Det fanns inte en ända taxi ledig, så vi fick stå och vänta! Medans vi väntade så träffade vi jens och robin och stod och pratade med dom ett tag. Sen begav vi oss in till max där vi träffade robin och sebbe också så vi satt och pratade med dom! :)

Sen tog sara, jag, robin och jens en taxi hem, dom släppte av oss i nyby hos mamma och sen åkte dom hem!

Tack för en underbar kväll allihopa! :) <3




Igår mådde jag inte så speciellt bra, men man mår som man förtjänar! :D sannas lag hade match i allians iallafall som vi åkte och kollade på, dom förlorade med 8-5 men dom spelade ganska bra! Sen kom leif och hämtade oss på stationen och sen åkte vi hem till rasbo! :)



jag älskar dej, syster <3



RSS 2.0