SKÖN VINST !!!

SÅ JÄVLA SKÖNT ATT VI ORKAR HELA VÄGEN TJEJER !!

Idag åkte vi upp till Gävle för att spela den sista kvalmatchen mot dom, jag kände mej inte alls taggad innan matchen men när jag kom in i omklädningsrummet så vände det :D Matchen var rikigt tung, dom tog ledningen med 1-0 efter bara några minuter.. Men vi vänder matchen och det blir sudden death i 10 minuter, jag höll på att dö jag va så jävla trött !! Men vi höll nollan och det vart straffar.. Jag fick lägga tredje straffen och det är ju så man får skämmas, jag sköt såklart mitt på !!!

Det kunde inte avgöras på straffarna heller satt det gick över till sudden death straffar, erika gör mål och siri räddar !!!! VI ÄR VIDARE TILL KVALGRUPPEN :D:D:D:D Alla vart helt överlyckliga, och bara skrek och kramades det var en GRYMT SKÖN KÄNSLA !!!

NU JÄVLAR SKA VI KLARA KVALSERIEN OCKSÅ TJEJER !!!



SIRI ÄR MIN NYA IDOL :D:D <3<3




Onsdag

IKVÄLL GÄLLER DET TJEJER, VI MÅSTE VINNA !!! TAGGA TILL 1000 ALLIHOPA :D:D:D








Söndag


Dagen idag har varit SKIT !!





Torsdag

Hade första kvalmatchen idag mot gävle, SKIT säger jag bara !!!

Vi förlorade matchen med 2-1 men det är ju en match kvar så allt kan hända !! Vi hade iallafall en galet bra publik som stöttade oss, så tack alla snälla som hjälpte oss :) Nu ska vi ladda om inför onsdag, det är då allt kommer att avgöras !! ALLA MÅSTE HÅLLA TUM
MARNA FÖR OSS :D

Vi har precis suttit och kollat på matchen och analyserat, vi hade verkligen inget spel alls :( Skit tråkigt..

Nu ska jag deppa klart sen är det bara att ladda om tills på onsdag :)







:D



JAG ÄLSKAR LÖN !!!








Onsdag

Igår jobbade jag mellan 10-18, sen var pappa så snäll och kom och hämtade mej :)


Träningen igår gick helt okej, den första kvalmatchen spelas i morgon :P Ska bli sjukt spännande, dock så blir våran kedja lite splittrad vilket inte är så kul :( Emma kan bara vara med på matchen imorgon, sen åker hon till thiland i 2 veckor. Sen är Erika sjuk, vi får hoppas att hon blir frisk snart för vi behöver henne !!

Men det ska nog gå bra ändå, vi har många starka och bra spelare :D NU SKA VI VINNA TJEJER !!!


Nu ligger jag framför tv:n och bara slappar, fick låna UPP filmen va Siri igår :D Haha den var ganska rolig faktiskt !! Nu ska jag snart hoppa in i duschen :)






Måndag

Idag började jag jobba klockan 13.00, det var lika lugnt som vanligt !! TRÅKIGT !!

Sitter hemma hos mamma, har precis kollat på svanska hollywood fruarna :D Sen så kollade jag på nyheterna, och dom sa att stadium i boländerna kanske ska gå ut i strejk under påsk !! Jag som skulle jobba på långfredagen, hahah vi får se hur det blir med den saken. Får höra vad dom har att säga på jobbet imorgon :P

I morgon är det träning och på torsdag är det den första kvalmatchen, SPÄNNANDE !! :D





Söndag

Grattis säger vi till min mormor som fyller år idag :)

I går hade vi fullt hus hemma hela dagen kändes det som, först kom farmor, farfar, lena, johanna, linn och jennifer och grattade sara eftersom hon hade fyllt år :) Sen på kvällen vart det middag med grannarna och grejer sen kom leif och åsa också :)

I morse hade sanna träningsmatchmot hagunda, som förlorade med 6-4 med sanna gjorde 1 mål och 1 assist :D Jag är väldigt stolt över henne :) <3

Sen tog vi halv tre bussen in till stan, för att åka till mormor eftersom hon fyller år idag. Träffade håkan och nettan och anton och adam också :) Vi käkade mat och fikade och grjejer där !!

Vi kom väl hem runt halv sju sen dess har vi bara chillat, i morgon är det jobb igen !!




Torsdag

Igår fyllde min älskade syster 21 år :) Hon jobbade hela dagen/kvällen satt jag tänkte att jag skulle göra henne selle :) Vi hade bakat kladdkaka och grejer så först kom pappa och fikade sen så kom mamma, mormor och sanna och fikade :) Satt det vart ett litet födelsedagskalas i allians igår :)

Idag har jag jobbat från klockan 13-20, det var jätte lite att göra hela dagen satt det va inte jätte roligt att jobba idag :/ men det är ju pengarna man vill ha satt det är bara att stå ut :)

Jag är lite irriterad, min mobil har dött !! Den har inget batteri och jag är hos mamma satt jag kan inte ladda den heller, den går inte ens att slå på :( JÄTTE JOBBIGT !!!

I morgon är det träning som gäller, träningen i tisdags gick SKIT !! Det va fan den värsta träningen på länge.. Sara och jag kollade hur kvalmatcherna låg igår, sista och kanske avgörande matchen ligger samma helg som vi ska till åland. Så om inte matchen ligger efter klockan 16 på söndagen så kommer inte våran femma kunna vara med :( Så vi håller tummarna för att matchen ligger efter 16.00 på söndag för då kan vi åka direkt från åland till matchen :)
Jag kommer att vara helt död efter den helgen, men det kommer att bli grymt kul :D:D


Våran klack :)



Grattis Sara

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE STORASYSTER <3






Tisdag

Träning snart :)




Jag har verkligen börjat längta till åland nu, det ska bli så sjukt kul :D





Måndag

Idag har jag varit i stan med mamma, sara och sanna :) Jag köpte ett par nya byxor och en ny vår jacka, så jag är nöjd med dagens shopping :D

Igår hade vi vår sista seriematch, den spelades mot Saga. Vi vann matchen med 5-1 :) En riktigt skönt slut på serien, nu ser vi fram emot kvalet som kommer spelas snart :D


I går kväll fick jag även fin besök från stan, Becca och Malin kom förbi :) Det var riktigt kul att träffa dom, för var verkligen jätte länge sen nu :)


Ikväll blir det hollywood fruarna :D


 
Malin                                               Becca


Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket, pappa är på 40 års fest och sara är i stan hos Emma :) Satt det är bara jag och sanna hemma, vi har gjort potatisgratäning och stekt kyckling med beasås och nybakt bröd som vi bakade :D  Det vart jätte gott !!!

Nu sitter vi och kollar på hajar och hajar som går på tv:n nu, efter det blir det melodifestivalen :D

i morgon är det sista seriematchen den spelas mot saga hemma i hallen :) efter det blir det kval och grejer !!



Sanna och Jag




Torsdag

Den här dagen har varit så jobbig och seg, har jobbat HELA dagen (9.50-20.00) !!




Jag måste göra nått åt det här, jag mår fan inte bra !!







Tisdag

Idag har det varit en slapp dag, jag har ändå varit duktig och gjort något bra jag har faktiskt tvättat :) Träningen gick bra idag, var ganska mycket folk satt dte va kul :)

I morgon är det jobb igen :)

Ska göra massa roligheter under en tid nu :D

* Åland på innebandycup 23-25 April
* Falun på innebandycup 13-16 Maj
* London med tjejerna 22-26 Maj

                                                                      
LÄNGTAR !!!! :D:D:D:D


Måndag

Idag blev det en tripp till stan med sara, träffade på maria på stan också satt hon gick med oss en stund :) Köpte ett par lackleggings dom var hur sköna som helst !! Sen åkte jag med sara till allians för hon skulle jobba, sen kom pappa pch hämtade mej och vi åkte och käkade på donken :P Sen åkte vi till mamma och fikade och lämnade grejer till sanna och nu sitter jag och väntar på att hollywood fruarna ska börja :D

Denna vecka ska jag jobba onsdag och torsdag :)

Igår blev resan till london bokad, satt den 22 maj till 26 maj så är vi i london och shoppar på primark :D HAHA

Det enda negativa med att london resan vart just då är att jag kommer att missa maries födelsedagsfest som jag lovat att jag skulle komma på :( Men det kommer väl flera gånger hoppas jag :)




I morgon ska jag till läkaren och "tigga" recept på ny medicin :)



London, oktober 2009


Lördag

Match mot midas idag, JÄTTE viktigt match !! Det var en riktig dunder match, när det va ungefär 1 minut kvar av matchen tar Johan timeout och sätter in mej som forward HAHA Då lyckades jag iallafall göra mål :D en jävligt skön vinst och det behövde vi verkligen :)


Nu har jag precis käkat middag och nu sitter vi och kollar på matchen igen :) Pappa filmade idag igen satt nu ska vi kolla och analysera :)  ikväll blir det mys framför tv:n med chips och grejer och självklart blir det melodifestivalen på tv:n :)











Torsdag

Idag har jag jobbat, jobbade mellan 10-18 !!

Nu sitter jag hemma hos mamma och kollar på Sveriges värsta bilförare, ett helt sjukt program :) Imorgon blir det jobb igen, sen blir det hem och träna :)


Ska även åka till London igen med mina kära vänner, 22-26 Maj :D







Måndag

Dagen idag har varit lugn,skulle åka till thuns med Maria och Becca men det vart inte så.. Tråkigt nog :(

Matchen igår gick jätte dåligt, vi fick helt enkelt inte in bollen i målet !! Vi vann iallafall matchen med 3-2 vilket var ruggigt skönt !! Vi behöver alla poäng som vi kan få nu, sara och jag har även suttit och kollat på matchen på tv:n idag. Pappa filmade för första gången men nya film kameran igår satt det var bra att se matchen en gång till så att man får se vad man kan göra bättre !! :)

I morgon blir det jobb igen, ska jobba tisdag,onsdag och fredag denna vecka !!

Sanna har match i morgon som jag ska åka och kolla på efter jobbet :) Sen blir det hem och träna !!






RSS 2.0