Söndag

I går så var Sara, Jag, Erika, Sanna och Siri på derbymatchen mellan Sten Stue - FBC Uppsala :) Matchen var en riktigt bra och spännande match !! Matchen slutadeoavgjort efter ordinarie matchtid och det betyde att Sten Sture vart seriesegrare denna säsong och får kvala upp till Elitserien :) Vi får säga lycka till, till dom !!

Nu sitter jag och Siri och taggar inför matchen mot Tobo/Örbyhus :) VI ÄR SKIT TAGGADE :D !!! Det kommer bli en grymt rolig match :D !!! Resultatet kommer kanske upp i bloggen efter matchen !!





Fredag

Nu är denna vecka snart slut och nu är jag ledig i helgen :D I torsdags va jag också ledig då va jag runt i olika affärer med mamma och sara, sen skjutsade vi sara till jobbet.. I dag jobbade jag och jag måste bara säga att jobbet blir bara "konstigare och konstigare" för varje dag :S :) (Hahah tänker inte gå in på några närmare detaljer men jag säger bara HERREGUD !!! :D)

Direkt efter jobbet så åkte jag hem och tränade, var en väldigt lugn träning satt dte var riktigt skönt :)

I morgon ska jag in till stan, ska träffa Siri på stan sen beger vi oss hem till mamma. Klockan 17.00 ska vi befinna oss i Fyrishov för att kolla på damderbyt mellan FBC Uppsala - Sten Sture !! Det ska bli riktigt roligt att kolla på den matchen satt det ser jag fram emot :)

Efter det ska vi hem till mamma och kolla på melodifestivlen, hoppas det är några bra låtar med i morgon :)

På söndag är det match mot Tobo/Örbyhus :D Det kommer bli en riktigt rolig match att spela är sjukt sugen på match :D DET SER VI FRAM EMOT !!! :D






Tisdag

JOBB, JOBB, JOBB !!!






Lördag.


Matchen vart inställd, SKIT TRÅKIGT !!!

 


Lördag

Det är snöstorm ute och snart ska jag iväg på match, hoppas att det inte blir strömavbrott !! Då blir det ingen match här heller, jag är SKIT TAGGAD !!!


KROSSA TOBO/ÖRBYHUS :D ALLA MÅSTE TAGGA TILL 1000% NU !!!


I kväll blir det medodifestivalen med Sara, i morgon blir det jobb i allianshallen med laget !!





Torsdag

Idag har jag jobbat HELA dagen !! I morgon är jag äntligen ledig, satt i morgon ska jag bara slappa :) Tänkte att jag skulle gå till willys och köpa godis (3,90 kg) :D, sen ska jag hem och träna !!

Har fått tider för nästa vecka, ska jobba alla dagar förutom torsdag och helgen :)

Pratade just med min vän Malin :) Hon vill åka iväg till london igen, vilket skulle vara jätte roligt !! Har inte bestämt om jag ska med än men vi får se hur jag gör !!


Nu ska jag kolla på OS och Anja :D !!



Jag i London 10-13 Oktober 2009



Måndag

Idag har jag jobbat, det har gått bra !! Nu sitter jag hemma hos mamma och kollar på innebandy ( Storvreta-Warberg) på tv:n :) Storvreta leder just nu med 3-2 satt det är bra, HEJA STORVRETA !! :D

Det blir jobb onsdag och torsdag också denna vecka, i morgon jobbar jag till klockan 18 sen kommer pappa och hämtar mej. Sanna har träning i allians satt vi ska åka och kolla på den efter jag jobbat. Sen ska jag själv hem och träna, hoppas på en bra och rolig träning :)

 

 


Söndag

Siri och jag vaknade runt halv 12 i morse, käkade frulle och gjorde oss iordning för att gå ner till hallen !! Skulle kolla på sannas match, dom spelade mot sten sture och matchen slutade 2-2.. Efter det hade herrarna match dom förlorade mot vide !!

I morgon är det jobb igen, ska jobba måndag och tisdag den här veckan iallafall sen får vi se om det blir mer sen !!






Lördag

Fick hoppa in opch jobba torsdag och fredag, det gick bra var ganska lugnt !!

Idag hade vi match mot almunge, det var en tuff match !! Vi hade inte domarna på våran sida idag iallafall, men vi spelade 3-3 satt det var riktigt skönt att ta 1 poäng iallafall :D

Nu sitter jag hemma med min kära systrar, vi ska ha myskväll !! Käka tacos och kolla på melodifestivalen och grejer, sen kommer även siri förbi i kväll :)




Tisdag

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag va riktigt nervös inför träningen idag, hallen är stängd till typ på torsdag satt vi hade ute träning idag. Men det gick riktigt bra faktiskt, det va inte så himla jobbigt. Först sprang sen spelade vi fotboll :D

I morgon ska jag med Sara till stan eftersom hon ska jobba, satt tänkte att jag skulle hålla henne lite sälle :) Sen kommer mamma och hämtar mej :)

Nu ska jag kolla på Vinterspelen men familjen..


Måndag

Idag har jag bara varit hemma och slappat, sara och jag skulle vara duktiga och gå en promenad till farmor och farfar men vi fastnade i soffan framför tv:n :) Jag fick mina kort idag iallafall, det vart massor av kort det gillar vi !! :D

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, eller på kvällen är det träning iallafall !! Jag hoppas det blir en bra träning, kanske kommer någon ny och tittar in :D VEM VET !!!







Söndag

Idag va jag ner till hallen och kollad på pojkar 95 som hade match mot fjärdhundra, det var en väldigt ovanlig match kan man säga !! Killarna vann iallafall matchen med 7-2 :) Sen åkte pappa, sara och jag in till stan för att kolla på sannas match. Sanna var inte med, matchen gick inte alls bra !!


Nu ligger sara och jag i soffan och kollar på wallander och käkar naturgodis :D


I morgon hoppas jag att mina kort kommer, då blir ett till album fullt !! :)






Melodifestivalen :)

Nu är melodifestivalen slut, mina favoriter gick vidare :D Salem al fakir och Ola !!

Ni tycker säkert att jag är skit töntig som tycker om Ola, men då får ni tycka det :) Jag tycker Ola är skit snygg och att han va skit bra ikväll !! :D HAHAH


 

 


Lördag

Länge sen jag uppdaterade nu, men har jobbat hela veckan förutom i torsdags. Igår efter jobbet fick jag åka direkt till träningen, det var en skön träning. Lite springning och grejer det gick ganska bra faktiskt !!

Sitter med Sara och kollar på Jungel George som går på tv:n nu :P Ganska rolig film !!

Ikväll ska vi ha mys med melodifestivalen och popcorn och grejer :D MYSMYS


Jag älskar dej syster <3




Tisdag

Idag har jag jobbat, varit en skit lugn dag vilket inte var så kul.. Efter jobbet så va det hem och träna, va inte med så mycket för jag mår så jävla illa !!!

Hoppas jag inte blir magsjuk för jag ska jobba i morgon och på fredag också :/

RSS 2.0