Tisdag

Det är fortfarande sjukt varmt ute :/ Inne på jobbet är det ungefär 30 grader satt det är inte speciellt skönt att gå där hela dagarna, men vad gör man inte för pengar :P Idag har jag jobbat mellan 10-18 efter det kom pappa och hämtade mej, vi åkte och käkade lite sen åkte vi till IP för att kolla på herrarna :) Vi stannade bara en halvlek och då stod det 0-0 satt vet inte hur matchen slutade riktigt.. vi har även kastat ut möblerna för ett tag sen satt nu sitter man här på den ända lilla soffbiten som finns kvar i vardagsrummet :) 

I morgon ska jag jobba mellan 12-20, det skulle inte bli lika bra väder i morgon satt hoppas att det blir lite svalare :) Men på torsdag när jag är ledig ska jag nog vara hemma och sola :D Måste bättra på brännan :P

Min vän sandra som jobbar väg i väg med mej var och hälsade på mej idag :D Riktigt kul att träffa någon av tjejerna :) Hoppas vi träffas allihopa snart :)



Jag vet inte riktigt vad som har hänt, känns som om alla försvinner :/ man försöker ta kontakt men man få inte mycket svar tillbaka  :(




Måndag

Idag var första dagen på jobbet, det har varit så sjukt varmt hela dagen.. Det var ungefär 30 grader varmt inne i butiken satt det var ganska jobbigt att jobba idag och det lär det nog bli hela veckan :/ Jag ska jobba hela veckan nästan:

Måndag     13-20
Tisdag       10-18
Onsdag     12-20
Torsdag    Ledig
Fredag      10-18
Lördag     10-17
Söndag    11-17

I morgon efter att jag har jobbat så ska pappa hämta mej och så ska vi ner till IP och kolla på herrarna som har match :) Sen efter dte ska vi kasta ut möblerna ur vardagsrummet för på onsdag kommer det nya soffor och grejer :)
Sen blir det jobb onsdag, och på torsdag vet jag inte riktigt vad som händer det blir väl solning kanske :P

På fredag efter jobbet blir det återträff med gamla klassen, vet inte om det kommer så många men vi får väl se om dte kommer några.. Sen på lördag efter jobbet så hoppas jag att brudarna från gamla klassen kommer hit och grillar lite och har lite trevligt :) Jag hoppas verkligen det :D

Nu sitter jag och kollar på Beck med sanna och pappa och äter chips :)






Söndag

Nu är jag hemkommen från stugan, jag har varit där en vecka nu :) Det har varit helt underbart väder och det mesta vi har gjort är att legat på bryggan och solat :) Jag har även vart på hamnfestivalen men mamma, sanna och agnes, vi käkade langos och grejer :D Idag har jag äntligen kommit hem, och sanna och jag tog ett dopp i poolen när vi kom hem :) Det var25,5 grader satt dte var jätte skönt det var lika varm i sjön ute vid stugan :D

Det känns som om man har missat en hel del när man har varit borta :(

I morgon ska jag börja jobba, jobbar veckla 27-31 satt dte ska bli skönt att få in lite pengar på kontot sen i augusti :D

Vi också passa på att säga grattis i efterskott till mina vänner Sandra och Elin eftersom dom fyllde år i tisdag :) Grattis tjejer <3

Torsdag

Det är fortfarande sjukt tråkigt väder ute :( I morgon är det midsommarafton och jag har ingen aning av vad som händer, ingen har sagt vad dom ska göra satt jag vet inte riktigt vad jag ska göra det får man väl se i morgon.. Hoppas bara på bra väder, så att man kan vara ute lite..

Idag har jag varit i stan med mamma, sara och sanna :)

Nu är det bestämt, den 3 Juli är det "återträff" med gamla klassen :P Ska bli jäkligt kul att träffa alla igen, vissa personer mer än andra :) Så vi hoppas på bra väder, så blir det lite grillning och brännboll och lite fest :D Längtar, hoppas jag inte jobbar bara men men vi får se när jag får tiderna :)

Nu efter midsommar bär det av till stugan ungefär en vecka, ska bli skönt att komma bort från allt !!





Tisdag

Idag har det vart en ganska jobbig dag :/ Men jag hoppas att allt blir bättre nu än det har varit dom senaste åren, jag hoppas mitt liv blir bättre hedan efter.. Men det blir en lång väg att gå igenom, det är gyrmt jobbigt och svårt men jag hoppas att jag är stark nog att klara av det !!


Pappa och jag har varit och hämtat den nya Plastma TV:n. Så nu har vi en ny, stor TV det är väl något som är positivt :)


Det blir fotboll på den nya tv:n i stället för nere på IP och kolla på herrarna, men håller tummarna för både Sverige och Herrarna i kväll.





Studentbilder

Bilder från Studenten



  
  
  

Mer bilder finns på Facebook och Bilddagboken :)


Måndag

Idag har jag varit i stan med pappa, sara och sanna. sen har jag inte gjort något speciellt. Käkade en jätte god middag, det vart bakpotatis med skagenröra och kött mums !! :)

Just nu sitter jag med mina systar och kollar på tv, i morgon blir det lite olika ärenden !! :/ Vi kanske ska ner och hålla på herrlagets sista match innan uppehållet också, det beror på vad det är för väder. Annars blir det fotboll på tv, U21 landslaget har match :)

Jag fick även besök av Becca och Maria igår, vi kollade på alla studentbilder :) Det finns en del roliga :P


Jag och Maria på Studenten

Söndag

Idag är det 1 vecka och 2 dagar sen jag tog studenten :)

Dagen började med att knäppa studentkort, vilket vart det fulaste kortet på mej EVER !! Sedan bar det av till ett klassrum där vi hade champange frukost, vi lyssnade på musik och taggade inför dagen :) Sedan gick vi iväg till kyrkan för att lyssna lite på rektorn och sen delade dom ut olika sorters stipendium, min vän Elin fick ett stipendium på 10.000 kronor för att hon hade bäst betyg av alla handels elever :D Maria och jag vart så stolta satt tårarna nästan kom :)

Sedan vart det dags att samlas i klassrummet och skriva i mössorna :) Vi fick betygen och lärarna pratade lite och så, sedan var det äntligen dags att springa ut från skolan :) Det var en helt underbar känsla i kroppen och man var bara så glad, sedan hittade jag min skylt vilket var jätte fin hahah :D Efter att vi hade träffat nära och kära så  var det dags att åka flak, det var så himla kallt men det var huuuur kul som helst kommer aldrig glömma det :)  

Sedan kom pappa och hämtade oss med raggarbilen och så åkte vi hem, efter det kom släkten och grattade :) Sedan så åkte vi iväg till becca där det var förfest och sedan bar det av till BJ :) Det var en riktigt lyckad dag och jag kommer att sakna alla kompisar <3


 


Efter studenten har det hänt en del i mitt liv, allt är bara jobbigt men jag hoppas och tror att det kommer bli bra i längden. Bara man tar sej igenom dom här jobbigaste månaderna, det kommer att vara grymt svårt och jobbigt på många olika sätt. Men det gäller att vara stark hela tiden, jag behöver vissa personer i mitt liv just nu som inte finns här nu.. 

Förövrigt så är det skit väder ocg det har det typ varit sen studenten, jag hoppas att det blir sol så att man kan få lite färg :) Men något som är positivt är att jag har fått jobb på stadium i 5 veckor i sommar :) Det ska bli skönt att få lite pengar :)


Fredag

Internet här hemma har pajat, det är därför det inte har blivit några inlägg..

Jag har iallafall hunnit med att ta Studenten under den här tiden, det har även hänt mycket mer i mitt liv dom senaste dagarna (inget som ska tas upp här). Men bilder från studenten kommer iallafall inom kort, sedan blir det ett längre inlägg i morgon :)

Men måste bara tala om för alla hur stolt jag är över min vän Elin Säfström :D På studenten så fick hon ett stipendium på 10.000 kronor, hon var med på nyheterna och i tidningen och allt :) Jag är jätte stolt över dej gumman :D <3

RSS 2.0