Trött !!

jag har inte skrivit här på flera dagar, det beror på att jag inte har haft tid eftersom min lilla syster och saras småkillar har cup !! så jag har inte riktigt haft tid att suttit vid datorn nu !!

i onsdags hade vi match det förlorade vi, vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen tror inte jag beböver säga så mycket !! Sen va svenska Herr landslaget i allianshallen och tränade på kvällen :) såg Niklas Jihde, Mattias Samuelsson och Magnus Svensson :D sen i natt sov sara och jag hos mormor, eftersom vi skulle upp tidigt i morse satt då övernattade vi där.. saras småkillar gick inte vidare till slutspel i cupen men däremot ska sanna spela semifinal i morgon :) HEJA RASBO F-95 :D

idag har även den första snön kommit inför vintern, den kommer ju smälta bort igen men så får det vara !!

nu ska jag bara vara hemma och slappa, kolla på Idol med sara, sanna och pappa och kolla på idol och käka chips :D

Lovdag 1

idag har det inte hänt så himla mycket, jag har vart in till stan en stund med mamma, sara och sanna :) först va vi en sväng till mormor sen åkte vi på gränby och kollade lite där.. annars har det inte hänt något jag har bara varit hemma !!

pappa kom hem igår :D det va jätte kul att träffa han igen :D <3


Nu sitter jag och laddar inför STORVRETA matchen som sänds på tv klockan 19.00 :D








/sofi

Segaste dagen någonsin !!

denna dagen har nog varit den längsta och segaste dagen EVER !! 

klockan är bara halv sex fast det känns som om den är nio eller nått... dagen har gått så himla segt, först va jag in till allianshallen där jag kollade på sannas match det va en spännande match, matchen slutade 5-5 :) sen har jag bara varit hemma !!

i morgon får vi se vad som händer, inget bestämt ännu men en sak har jag bestämt och det är att jag ska kolla på Storvreta - Warberg på tv i morgon :D HEJA STORVRETA :D !!!


Idag har även pappa kommit hem <3





/sofi

Lördag

dagen började med att gå upp klockan sex för att erika skulle hämta oss halv sju.. vi åkte till allianshallen, det började med att  vi inte kom in i allianshallen så vi fick stå och vänta i kanske 20 minuter innan om öppnade till oss. Vi mötte
uppsala teknologerna och matchen var riktigt bra :) Vi vann med 5-1, och min kära syster gjorde mål :D

jag har ont i huvudet och ont i magen skulle egentligen gått ut i kväll men jag vet inte om jag orkar om jag inte mår så bra :/ vi får se hur jag gör det är ju ändå ett tag kvar, får se om jag mår bättre !!


I MORGON KOMMER PAPPA HEM :D <3


Äntligen Lov !!!

Det va några dagar sen jag skrev nu, det har väl inte hänt så mycket på dom dagarna. Igår va jag i skolan vi fick sluta tidigare satt jag slutade halv två eller något sånt !! efter det gick jag till mormor där jag satte mej och pluggade till provet jag hade idag. lite senare kom sara också till mormor för hon skulle skjutsa oss till Gamlishallen där det var träning. Våran träning började halv åtta men martin hade sagt att vi sklle ha spelar möte mellan träningarna.. Och så klart va det inget spelarmöte. satt sara och jag va där e och en halv timme innan !!! SKIT DRYGT !!!

idag började det med att jag gick upp tidigt för att ta tidiga bussen, jag träffade min kära vän siri på bussen, MYCKET trevligt tycker jag :D <3 första lektonen idag skulle vi ha svenska och på lektionen skule vi skriva en bokrecension men självklart kom inte läraren !! SKIT DRYGT !!! då gick jag maria och marie och skrev lite på vårat naturkunskapsarbete, efter det hade vi handelsprov. Jag tror att det gick ganska bra faktiskt, jag skrev på allt och så satt det gick bra.. :) efter det fick vi skolkatalogen :D sen va det bra att åka hem :P

Nu är det äntligen höstlov !! lovet kommer nog gå åt till mycket innebandy, både min lillasyster och saras småkillar har UNT-cupen satt någon match blir det väl iallafall att titta på :) Sen hoppas jag att jag får träffa malin någon dag, inget bestämt ännu men jag hoppas :) Sen så måste jag träffa siri någon dag :D Sedan ska jag nog hitta på något men brudarna i klassen :) !!! annars kommer nog lovet gå åt till att vila och bara lata sej :D


Kvällen ikväll kommer jag iallafall att spendera med mina underbara systrar <3 mamma ska till stockholm i dag tills i morgon,satt det kommer bli en bra kväll farmför tv och kolla på Idol och käka chips :D


Jag älskar er systrar <3



på söndag kommer pappa hem från argentina, SAKNAR HONOM !!! <3


(här kommer ditt efterlängtande inlägg majsan :D <3)

/sofi

Onsdag

LEDIG IDAG !!!

igår hade vi match mot hagunda u, vi förlorade... efter det åkte vi till Maxi och köpte godis :D Siri och jag kom hem vi kollade på en skräckfilm Mirrors :P det va lite små äcklig men jag trodde att det skulle vara läskigare än vad den va.. sen i morse gick jag upp tidigt med siri för hon skulle till skolan.. efter det gick jag och la mej igen, vaknade väl vid halv 11 igen :)

Dagen idag har tillbringats till att städa mitt rum och sedan pluggat (har handelsprov på fredag)

nu sitter jag hemma själv med min lillasyster !! mamma är på bio med en jobba kompis, pappa i argentina och storasyster på träning !!




har inte pratat med pappa på flera dagar nu :( Jag saknar honom <3




/sofi

Tisdag

dagen idag började med att jag försov mej.. när jag kom till skolan hade vi först svenska och sen hade vi stefan :) vi fick sluta tidigare på stefans lektion satt jag slutade 12 idag :D

i kväll har jag match mot hagunda u :) hoppas att det går bra för oss !! efter det ska jag och siri köpa en STOR godispåse i var :D sen ska vi hem till mej och kolla på en bra film, sen ska siri sova är :) en mycket trevlig kväll kommer det att bli !!



det kommer gå bättre nästa gång majsan, jag tycker att du är jätte duktig :)








Siri Holmgren <3

Lycka till !!

Jag vill bara önska min underbara vän lycka till i morgon !!


jag ska hålla alla tummar jag har för dej, jag känner på mej att du kommer klara det :) <3


Lycka till Majsan <3

Måndag

det var väldigt jobbigt att komma ur sängen i morse, det va mörkt ute och i mitt rum satt det gick väldigt segt.. när jag väl kom upp såg jag att det regnade ute, jag hatar verkligen när det regnar !! På bussen träffade jag min vän Siri, va ett tag sen jag träffade henne satt det va kul :D

min dag skulle sluta halv fem, det började med att när jag kom till skolan i morse visade det sej att vi inte hade någon första lektion för min lärare var sjuk, då hade jag ju kunna sovit ett tag till !!  men jag har någorlunda bra lärare som gjorde min dag lite bättre :) maria och jag gjorde maggans uppgifter satt vi slapp sista lektionen, sedan var det naturkunskap... lektionen var slapp satt vi satt mest och väntade på att vi skulle få sluta !!  Sen hade vi projektarbete och på dom lektionerna fikar ju jag och maria nu, (eftersom det är besökningsperiod på cafeerna) :D satt vi gick till cafe 018 som var det cafeet som stod på tur, mycket gott fika :D efter det fick jag gå hem, så jag tog halv 1 bussen hem :) satt dagen idag har varit ganska bra endå :P



nu har jag precis kollat på one tree hill :D det är bäst !!!!


/sofi 

Söndag

det blir en lugn dag idag !!




Lördag

dagen började med en tripp till Thuns men mamma sara och sanna :) jag hittade ett par nya stövlar, annars hittade jag inget speciellt !!

nu har jag precis ätit, middagen bestod av kebab och pomme frites och tsatsiki :D Det var väldigt mumsigt !!!

idag har även pappa åkt till Brasilien och ska vara borta i 10 dagar :) hoppas att det blir en rolig resa :P


nu sitter jag och kollar på high school musical 2 (har kollat på 1:an innan)  :) dom visas på tv idag för att Zac Efron fyller 21 år idag :) Han är bara sååååå himla SNYGG :D

senare blir det väl nått bra på tv med lillasyrran :D



Zac Efron




/sofi

Helg

nu har jag inte skrivit på ett tag.. men det har inte hänt så speciellt mycket !! jag har haft prov idag som inte gick så himla bra men hoppas på ett G iallafall :)

idag kom malin hem satt siri jag och malin skulle egentligen gå ut i kväll. men vi var bjudna på släktmiddag som jag helt hade glömt bort !!  satt tyvärr vart det ingen krog för mej i kväll !! väldigt tråkigt eftersom jag verkligen vill träffa malin, har inte träffat henne på länge :/ och tyvärr skulle hon göra något annat i morgon satt vi kunde inte träffas då heller !!
men vi kanske får träffas på höstlovet, hoppas det iallafall !!

jag har iallafall varit på Stadium eftersom jag inte fåt pengar av dom sen jag va där och jobbade i sommras, men nu ska det nog vara fixat !! Sedan frågade chefen om jag ville jobba extra, satt kanske får jobba lite på loven och så :)

i helgen blir det nog lungt.. bara vara hemma och slappa :)



/sofi

Ledig dag

idag har jag varit ledig :) sara och jag har kollat på en av dom bästa filmerna som finns MAMMA MIA :D senare blir det Skruvaren som Beckham :P  sen ska jag nog plugga lite, har naturkunskapsprov på fredag :S


   

det värsta jag vet är att se mina vänner må dåligt, att bara veta att dom är ledsna och må dåligt gör att jag mår dåligt !!

det finns saker som gör att man bara vill bort och aldrig komma tillbaka till det som har varit, att bara försvinna till en annan värld och bara börja om från början. för några år sedan trodde jag inte att det skulle bli såhär som det har blivit nu !! för några år sen trodde jag aldrig att vissa männsikor kunde såra och behandla andra så illa som vissa har gjort !! det känns så himla jobbigt att veta vissa saker som man inte kan göra något åt, om man gör något åt det kan hela ens liv gå i miljoner bitar. 

det värsta jag vet är när folk gå bakom ryggen på varandra, man vet inte hur mycket man förstör och sårar andra människor. 

det finns vissa människor som har svikit och sårat mej så himla mycket, jag kommer aldrig kunna förlåta dom för det.. men jag kan inte visa några känslor.. jag är så himla trött på att vara ledsen och må dåligt, jag orkar inte gråta längre !! innerst inne mår jag inte alls så bra som folk kanske tror, men jag vill inte att folk ska tycka synd om mej eller något.. mitt liv är som det är, det finns ingen som kan ändra på det !!

jag tänker ta varje dag som dom kommer och hoppas att dom västa dagarna i mitt liv är över !! just nu vill jag bara vara med mina underbara vänner som jag bryr mej om, ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta oavsett vad som än händer :)  <3



Malin Sandra Maria Becca Elin Marie


 
 
Malin Johansson                                             Siri Holmgren


jag vill bara säga en sak till Siri och Malin:
 Tjejer ni är bland det bästa jag har, det sista jag vill är att ni ska må dåligt !! Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta oavsett vad som händer.. och för mej kommer ni alltid att vara GULDVÄRDA<3  Jag älskar er Siri Holmgren och Malin Johansson <3

/sofi

Tisdag

idag skulle jag bara ha en svenska lektion som var 45 minuter lång.. så jag struntade i att åka in på den, satt jag va hemma hela dagen :)

men jag har varit in till stan med mamma en snabbis vi va på banken och handlade och lite sånt :) annars har jag bara tagit det lugnt, jag har kollat på "Ciao Bella" :)

min förkylning håller i sej, jag har varit sjuk hur länge som helst nu men min förkylning vill inte släppa.. jag blir tokig snart jag vill börja träna igen, men på torsdag måste jag träna fast jag inte är frisk !!

i morgon är jag LEDIG :D !!!





/sofi

Miss u <3

Jag Saknar Min Vän Malin Johansson <3



Du Är Bäst Gumman <3
Jag älskar dej av hela mitt hjärta


Bilder

Några bilder från i fredags :D


           
          
   


Otursdag

denna dag började med att väckarklockan ringde, jag orkade verkligen inte gå upp i morse det var helt mörkt i mitt rum och helt mörkt ute och det var verkligen jobbigt att vakna i morse !! men jag pallrade mej upp till slut iallafall.. träffade min vän siri på bussen :)

margareta var min ängel för dagen :D vi hade ingen information och layout idag för hon skulle på möte.. Skulle egentligen ha slutat halv fem men maggan kom som en ängel och räddade mej från den sista lektionen :P Sen så fick vi veta att projektarbetet också va inställt eftersom stefan också skulle på möte :D Satt jag fick sluta mycket tidigare än planerat :D

det har inte riktigt varit min dag idag kan man säga... först missade jag bussen satt jag fick stå och vänta i en halv timme, det va skit kallt !! men inte nog med det utan när jag väl kom hem så va det ingen hemma.. utan sara och mamma hade åkt en sväng till stan och jag hade ingen nyckel såklart !!! jag är så himla dum ibland.. satt jag fick sitta ute och vänta i ungefär 45 minuter !! SÅ TYPISKT MEJ !!!

nu har jag och maria börjat på våran fikaperiod inför projektarbetet !! Det första caféet ut var Cafe Linne Hörnan :) ett  mycket trevligt cafe :) och ganska gott fika :P


i morgon har jag bara en svenska lektion i ungefär 45 minuter satt jag tänker inte gå !! Det ta längre tid för mej att ta mej till och från skolan än att vara i skolan... sen så känner jag men inte helt frisk heller satt det får bli en skön dag hemma i morgon i stället :P Sen på onsdag är jag ju ledig satt det blir två lediga dagar att se fram emot :)


nu ska jag kolla på en bra film, tror de blir lilla sjöjungfrun :D

/sofi

Jobba på MAX

idag har jag sara erika och madde jobbat på MAX, det är inte direkt det roligaste men det gick faktiskt väldigt fort denna gång :) efter det så åkte sara jag och erika till willys där det va samling för att åka på match. matchen var verkigen inte bra vi hade inget spel, bara kastade in bollen på mål, passade helt fel... nej det var verkligen inte nybys dag idag.. matchen var även försenad pga en olycka som hände med en av motståndare.. hon gjorde illa nacken satt dom fick ringa ambulas och grejer.. Hoppas att det inte var något allvarligt och att hon är okej !!

i morgon är det skola igen :/ jag orkar verkligen inte gå till HALV FEM !!!



nu ska jag gå och lägga mej så att jag orkar upp i morgon :)




/sofi

Tack tjejer :D

Tack tjejer för eran kommentar till mej i era blogginlägg :D HAHA

Grattis Robin

Grattis Robin i efterskott :)




EN SEG DAG

kvällen i går vart lyckad :) först åkte jag och maria hem till birgitta för att göra oss iordning inför kvällen :) efter några timmar så åkte vi hem till becca där vi skulle käka mat och förfesta litegranna. Becca bjöd på tacos det var väldigt gott !! vi lockade även hår, sminkade oss, dansade, käkade kladdkaka och dajmtårta :P och provade lite kläder (elin provade beccas egen gjorda linne som hon en gång sytt, tur att inte jag provade det kan man ju säga !! Skulle ALDRIG få varken på mej eller av mej det :D ) runt 11 så började vi vandra ner på stan..

vi gick till people det va väldigt mycket folk ute.. jag träffade födelsedagsbarnen Robin och Pontus :) sen träffade jag massa andra.. i toakön tillexempel träffade jag och becca våran gamla klasskompis marre, hon va väldigt glad och pratsam :)

jag tog 2.20 bussen hem från stan, maria och johan va så snälla och följde med mej till bussen satt jag slapp gå själv :D Tack så mycket Maria och Johan :P  det va väldigt mycket folk på bussen hem också. när jag gick av bussen stod min underbart snälla storasyster där och väntade på mej. Hon skulle möta mej så att jag slapp gå själv hem från bussen, vi fick även sällskap av Robin. så vi tre hade en väldigt trevlig promenad hem ( jag tror att sara tyckte att jag och robin pratade lite mycket, men det sånt man får räkna med när man har varit på krogen :D)

dagen idag har varit lugn.. jag mår ganska bra idag, förutom att jag har väldigt ont i min hals och lite ont i lungorna men annars så mår jag faktiskt hyffsat bra :) åkte med sara och erika till allianshallen idag för att kolla på herrarna som hade match. matchen var jätte dålig och tråkig att kolla på.  dom förlorade iallafall med 11-2 HAHA :D robin tacklade en kille så att han ramlade över sargen rakt på mej HAHA Pinsamt !!

nu ska jag ner till hallen och kolla på saras småkilar som har match mot Hagunda tror jag att det var. efter det är det bara hem och tagga inför Sverige-Portugal matchen på TV :D



Sen måste jag bara säga GRATTIS till min käraste pappa som fyller år idag !!!



äntligen klar

nu är min labbrapport äntligen klar !!! har suttit ett bra tag med den, den vart väl inte dirket bra men men det får bli som det blir. nu har jag iallafall gjort en :)

jag har inte hunnit baka kakor som jag skulle göra tills i morgon men vi får klara oss utan kakor tjejer !! :P


nu ska jag gå och bestämma vad jag ska ha på mej i morgon !! jag har verkligen inget att ha på mej, och inga skor att ha !! jag får nog kolla igenom sannas och saras garderob också :D







/sofi

Regn

idag har det regnat !! usch va jag inte tycker om regn..

maria och jag va in och köpte presenter i morse :) sen va det skola men vi fick sluta tidigare eftersom stefan är så snäll :P nu är jag hemma och ska snart göra klart min labbrapport !!

i morgon är det utgång med tjejerna :D









/sofi

GRATTIS BECCA


GRATTIS PÅ  18 ÅRSDAGEN BECCA :D





lite bättre

mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår.. har inte lika ont i halsen idag men är mer snorig idag satt det är lite jobbigt !!
men jag ska till skolan i morgon, jag börjar 11.45 i morgon men ska åka in lite tidigare för jag och maria ska köpa present till becca som fyller 18 år i morgon :D

idag har jag sara och sanna krattat löv på våran gård. det va lite jobbigt det vart ganska många lövhögar kan jag ju säga :P sen har jag gjort min labbrapport som ska vara inlämnad på fredag, jag är inte riktigt klar men jag ska göra klart det sista i morgon..

det bli ingen träning för min del i morgon heller, känner att jag måste vila tills jag är HELT frisk nu !! troligen ingen match för men i helgen heller !!



nu ska jag kolla klart på RoomService sen är det Grey´s anatomy :D

/sofi

-¨-

jag mår inte bättre, nu har jag inte bara hur ont i halsen som helst utan jag har även fått feber !! Jag orkar verkligen inte vara sjuk, det är så jobbigt att inte knappt kunna svälja eller att både frysa och svettas på samma gång !!  Det ända jag vill är att må någorlunda bra, men det kan man ju nästan glömma :(

jag som ska gå ut med tjejerna på fredag, vi ska fira becca och mej för att vi har fyllt år !! Jag vill verkligen inte vara sjuk då !! 







/sofi


 

Sjuk

idag mår jag inte alls bra :( jag har så ont i halsen så att jag knappt kan svälja..

skolan har varit väldigt lugn, vi började dagen med svenska sen hade vi affärsutveckling och sedan handel specialisering en timme.. nu sitter jag under en flisfilt och väntar på att nya one tree hill programmet ska komma ut !!

träning i kväll men jag får inte träna, satt det blir antingen hemma eller följa med och kolla !!



/sofi

Usch !!

jag har JÄTTE ont i halsen :(

när jag kom hem idag så kollade jag på två program av one tree hill :D det är den bästa serien EVER !! det blir bara mer spännande för varje avsnitt som kommer, i morgon kommer det ett nytt program som jag ska kolla på :D


det är även träning i morgon, tränade inte förra veckan så ska väl ta tag i mej själv igen och börja träna nu !! bara jag inte har ont i halsen i morgon, jag vill verkligen inte vara sjuk !! jag verkligen hatar att vara sjuk...

btw hade prov i dag i affärsutveckling... gick väl inte dirket bra men helt okej, det blir nog ett godkänt iallafall :) sen hade vi labb på naturkunskapen, maria och va väldigt duktiga på att anteckna precis vad vi gjorde :D ett plus till oss :P
sedan har vi fått fram våra fem caféer som vi ska ha till projektarbetet :) det populäraste va:

* Landings
* Waynes Coffee
* Fågelsången
* Café Linné
* Café 018

så där kommer maria och jag spendera våra måndagar dom fem veckorna som kommer :)




nu ska jag gå och lägga mej !!


/sofi

Projektarbete

nu sitter jag och har projektabete !! jag och maria sitter och väntar på att stefan ska komma och hjälpa oss :)
efter det här har jag en lektion kvar det är Information och layout.. så idag slutar jag halv fem :/ lite jobbigt men det får gå..


när jag kommer hem så blir det väl mest att slappa, ska nog kolla på någon bra film med min storasyster om hon vill och har tid !!

kommer nog ett inlägg senare i kväll också :)







/sofi

trött

jag har ont i halsen och i magen :(

just nu ligger jag och kollar på tv har pluggat i några timmar men jag fattar knappt något ändå... men men det får gå dom det går föt jag orkar inte plugga mer..

va ner och kollade på herrarna som spelade oavgjort mot fyrislund, sen har jag varit och kollat på sannas match dom vann med 5-1 :D








/sofi

Söndag

Hejsan allihopa :)

det vart utgång för mej igår :P det var väldigt mycket folk men inte så himla många man kände :/ men det vart mycket dans och sjungande :D jag har faktiskt lite ont i halsen idag efter igår men det går över hoppas jag... siri och hennes kompisar va också ute satt det var mycket trevligt :D

idag är det världens sämsta väder, det ös regnar ute !! jag ska snart gå ner med mamma till hallen för vi ska kolla på när sanna spelar match, sen ska jag nog kolla på herrarna också :) efter det så är det bara hem och plugga !! har inte pluggat något alls än så länge, och det är ju inte speciellt smart eftersom jag har prov på måndag och att jag tror att provet kommer vara ganska svårt :/ men men det är iallafall så min söndag ser ut !!!


/sofi



 


Vinst

Vi vann matchen idag med 4-2 !! vi hade inte direkt ett bra spel men 3 poäng är ju bra det :)

har fortfarande inte bestämt om jag ska ut på krogen i kväll, vi får helt enkelt se :D

Match

ska snart åka till allianshallen och spela match :D Idag står Vidé som motståndare :) idag är det bara tagga tjejer och nu ska vi se till att vinna :P

kanske utgång i kväll :D

äntligen helg :)

nu är det äntligen helg !! :D skulle egentligen gått till 16.30 idag men min sista lektion vart inställ så det vart en lite kortare dag, vilket jag tycker är mycket skönt  :) vi fick tillbaka naturkunskapsproven idag, det första provet var jag 1 poäng ifrån VG och det andra provet hade jag en halv poäng över VG så jag är nöjd med mitt resultat :P

nu i helgen ska jag plugga, det måste jag verkligen göra !! sedan blir det väl en hel del innebandy också :) Jag vart uttagen till a-lagsmatchen fast jag inte har tränat på hela vecka så det ska jag köra :) sedan kanske sara och jag ska gå ner till hallen på söndag och kolla på herrarna som har match.. Sen har säkert sanna en match också som jag kanske ska kolla på :)

skulle kanske ut på krogen i morgon men vi får se hur det blir, inget bestämt än så länge iallafall !!

jag mår faktiskt bättre idag har lite feber men inte mycket, så det känns skönt :) i kväll blir det bara att slappa framför tv:n :D


/sofi

Jag saknar dej <3

Idag skulle min morfar ha fyllt 74 år


jag saknar dej varenda dag, och jag tänker på dej väldigt ofta. om jag fick chansen att träffa dej igen så skulle jag göra vad som helst för att det skulle bli så. varför va det just du som skulle försvinna ur mitt liv ? om du skulle funnits idag skulle du vara en av dom människor som betyder mest för mej. du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3




vi ses på andra sidan morfar <3


äntligen

nu är jag äntligen klar med mitt materialkunskaps arbete !! Hur skönt som helst, det vart inte speciellt bra men jag har iallafall något att lämna in i morgon !!

dagen som varit har varit ganska lugn vi har haft handel hel dagen satt det var inte dirket jobbigt, sen har jag hjälpt sanna med hennes matte hon ska ha prov i morgon så jag önskar henne lycka till :) Det går säkert jätte bra, hon är lika smart som min stora syster och då kan det inget annat än gå bra :D Det var bara jag som hade oturen att inte få så mycket av den smartheten men jag har klarat mej bra ändå  :D


sedan måste jag bara säga att Sture ( våran katt ) tar kol på mej snart !!! han är sååå himla JOBBIG och DRYG ibland !!!

i morgon är det fredag igen och det ska bli väldigt skönt men helg.. jag kanske ska gå ut på krogen på lördag sen har vi väl match också men vet inte om jag får vara med på den eftersom jag har varit halv sjuk hela veckan och inte har tränat något denna vecka men vi får se hur det blir, annars kanske det blir att kolla på matchen istället... Sedan ska helgen gå åt till att plugga affärsutveckling !! :(  ha prov på måndag och det känns som om det blir ganska svårt så det måste jag plugga lite på.. Jag hoppas även att vi får tillbaka våra naturkunskapsprov i morgon, skulle vara kul och se vad man fick !! 


jag har fortfarande feber och känner mej lite halv sjuk, men jag hoppas att dte inte blir värre än vad det är.. det har inte brytit ut riktigt ordentligt men jag hoppas att det inte blir värre..


/sofi

Fy tusan

mitt arbete går SKIT !! jag hittar knappt någon information alls och allt går bara jätte DÅLIGT !! nu orkar jag inte göra mer idag utan jag får fortsätta i morgon istället..





jag struntade i att åka och kolla på matchen idag, jag kände att det är bättre att vara hemma :)




har fortfarande feber och mår inte direkt bra :( 


om jag kunde skulle jag smitta ner dej så att du blev sjuk istället för mej :D Det va väl det du ville ;)

Materialkunskap

jag sitter och gör mitt materialkunskaps arbete som är sjukt svårt !! jag hittar ju ingenting...

vi får se hur allt det här går men ska försöka göra mitt bästa, så jag har inte tid att skriva så mycket, skulle bara uppdatera er om vad jag gör !! kanske ska jag åka in till allianshallen lite senare i kväll och kolla på pojkar 95 när dom möter sirius där min kusin spelar !! men vi får se om jag har tid !!

RSS 2.0