:(



JÄVLA SKIT MATCH, SÄGER JAG BARA !!!


Söndag

I torsdags åkte jag med sara och erika till thuns, det fanns så mycket fint :D
Köpte massa fina tröjor och grejer !!

Igår var det jobb som gällde, det gick bra dagen gick ganska fort :)

Nu är det snart match, TAGGA !!!





GRATTIS


GRATTIS ÄLSKADE LILLASYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN <3



15 ÅR IDAG !!


Söndag

Igår hade vi match mot storvreta, redan på uppvärmingen kändes det bra !! Matchen var så himla rolig att spela, vi vann med 9-1 vilket var grymt skönt :D I fredags på träningen så tränade vi på frislags varianter det gick skit bra, jag gjorde massa mål på siri :D Så innan matchen så sa vi att vi skulle köra en variant om vi fick läge, läget kom i andra halvleken :) Erika petade till mej och jag gör mål !!! :D hahaha fan va roligt att den funkade

Jag gjorde iallafall två mål på matchen och sara gjorde två :) Vilket var grymt kul !!

Sedan åkte vi in till mamma och hade det mys hos henne, vi sov även där i natt. Vi åkte hem runt halv två sen dess har jag inte gjort så mycket. Sara och jag har sjungit singstar, jag jag blir såå jävla irritarad att sara bara vinner över mej i det !! Det slutade med att jag blev grinig :) !!


Nu sitter jag och kollar på tv, väntar på att blåsningen ska börja :)



I MORGON FYLLER MIN ÄLSKADE LILLASYSTER 15 ÅR !! :D






Fredag

Igår vart det en tripp till stan med min syster :) vi köpte lite födelsedags presenter till sanna som fyller år på måndag :D Då blir det tårta och massa mys !!

Idag ska jag städa lite för jag får ju stor främmande i kväll :D Tjejerna kommer ju hit och vi ska ha myskväll och grejer, väldigt skoj tycker jag !!

Men innan myskvällen blir det träning, vilket jag ser fram emot !! :)


Ayia Napa 2009


Onsdag

Idag har jag varit duktig och tvättat och grejer :)

Träningen igår gick jätte bra, det var skit kul och träna :D Nu längtar jag till matchen på lördag :) Den spelas mot storvreta, jag hoppas på vinst men det kommer blir tufft !! I morgon ska jag ner till hallen och kolla på sanna som har match :)

Ska även in till stan i morgon och möta upp min storasyster för att gå och hitta nått roligt till sanna som fyller 15 år på måndag :D Gud så stor ungen blir !!


Nu ska jag gå och lägga mej och kolla på en film tror jag, börjar bli ganska trött !!





Tisdag

I går åkte jag in till stan och träffade siri :D vi gick runt lite överallt och kikade, men jag hittade dock inget.. Vi gick och handlade inför kväll, det blev kebab till middag :D Mums !! Så jävla rolig kväll igår vi satt och drev med olika killar på msn hahah att vissa killar är så blåsta att dom inte fattar att man bara driver med dom :D Runt 23.50 kom malin hit och drev med oss, det va nog länge sen jag skrattade så mycket !! Malin åkte hen runt två, halv tre kanske då gick vi och la oss..

Idag har vi suttit och bränt ut skivor som vi ska ha på träningen i kväll :D SNART ÄR DET TRÄNING !!!



Nu ska jag vara lite social med siggepigge :D Jag är på väldigt bra humör idag av någon konstig anledning !! :)


Hej då alla glada !!







Måndag

Ska göra mej iordning och sen åka in till stan och träffa SiggePigge :D Sedan blir det myskväll hos mej !!







Söndag

I fredags så åkte jag hem till mamma runt klockan ett, jag var tvungen och kolla brevlådan innan jag gick till bussen för att kolla om mina kort hade kommit och dom hade det !! Innan jag åkte till mamma så vart det en tripp till akademibokhandeln för att köpa album till bilderna :)

Jag satt i MINST en timme och skrev på alla kort och grejade, men det vart riktigt bra tillslut  :D Nu ska jag skicka in london, student och skiva bilderna !!

Sen i fredags kväll så åkte jag hem till maria där vi firade att hon hade fyllt hela 20 år :) Det var riktigt trevligt, men jag stannade bara till klockan 22 sen var det bara att åka hem och sova eftersom jag hade tidig match på lördag !!

Klockan ringde 06.30 på lördags morgonen, det var bara att gå upp och göra sej iordning till matchen mot FBC !!
Fan va nervös jag var, det var en riktigt konstig känsla att spela mot sitt gamla lag. Men vi ledde iallafall med 4-1, sen tog FBC igen till 4-4. Men sedan gör vi 5-4 och dom tar ut deras målvakt och Erika gör 6-4 i öppet mål. Matchen slutade 6-4 vilket var såå jävla skönt !! Fan va glad jag är att vi vann matchen, vi behövde verkligen det :D

Direkt efter matchen så var det bara att åka och jobba, det var sjukt mycket folk och vi var alldeles för få som jobbade men det gick bra.. Har jobbat idag också, det har varit lite mindre folk folk idag men ändå väldigt mycket för att vara veckan innan löning..

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. I morgon ska jag och SiggePigge åka in till stan, sen blir det mys kväll hos mej med chips och godis och grejer !!! Sen på tisdag är det träning som gäller..


¨
SiggePigge och Jag - Åland 2008


Torsdag

Idag vart jag hemma från jobbet, har legat hemma med världens huvudvärk !! Skit jobbigt att ha ont i huvudet, satt jag har legat hemma idag under en filt och bara slappat. I morgon ska jag till maria som ska ha 20 års fest, blir dock där en liten stund bara eftersom det är tidig morgon match på lördag och då måste man vara pigg !! :D

Jag har skickat in massa bilder till fujidirekt från cypern, london, studenten och massa :D Jag vill ha bilderna NU !!! :D






Onsdag

Nu har jag jobbat i två dagar vilket har gått bra :) Idag är jag ledig vilket är riktigt skönt !!! Igår var det den första träningen efter uppehållet, det gick väl helt okej.. Vi spelade match vilket gick väl inte så bra men det kändes skönt att träffa tjejerna igen och spela av sej :P

I helgen har vi match mot FBC (mitt gamla lag). Jag kommer ju vara måttligt nervös på lördag morgon, jag hoppas verkligen att vi vinner det skulle vara såå himla skönt att slå dom :) Men det kommer bli en tuff match tror jag !! Direkt efter matchen är det bara att åka iväg och jobba :/ Jag kommer aldrig orka.. Men men det är pengar !!


Idag på min lediga dag ska jag nog ta och städa lite, det ser för jävligt ut här !!! HAHAH







Fredag

Efter jobbet igår så åkte jag hem till mamma. Det börjar bli riktigt fint där nu, men det är mycket kvar.. Idag jobbade jag mellan 10-18, det gick snabbt och bra. I morgon kommer Erika och hämtar oss för att vi ska in till stan och kolla på FBC-Rimbo. Sen ska vi till mamma och hjälpa henne lite med lägenheten. På kvällen kanske jag ska hem till Siri och sjunga singstar och grejer som den gamla goda tiden :D Men vi får se hur det blir...

På söndag så ska jag hem till hallen och kolla på killarnas match mot Anton :) Det är dags för killarna att slå Sirius någon gång :P


Nu sitter jag hemma i Rasbo med mina systrar och kollar på Let´s Dance :)



Onsdag

Idag när jag vaknade och kollade på termometern så visade den -25,8 grader. När jag såg det så ville jag bara krypa ner i sängen under täcket igen, men icke !!! Det var bara att klä på sej och gå ut i kylan och åka till jobbet.. Eftersom det har varit en röd dag idag så har det varit 100% OB hela dagen, vilken jag gillar :D I morgon jobbar jag mellan 12-20 sen åker jag hem till mamma och sen på fredag jobbar jag 10-18. Efter det hoppas jag på träning !!!

Nu ska jag krypa ner under en filt men en varm kopp choklad och mina tofflor :D

I morgon fyller min bästaste vän 20 år :D GRATTIS ÄLSKADE VÄN <3





Tisdag

Dåligt med uppdatering som vanligt !! Men nu är det ett nytt år och jag hoppas att det blir bättre än 2009 var. Nyår spenderades iallafall med de bästa tjejerna, vi började kvällen med mat hos sandra sedan vart det spel och grejer. På tolvslaget var vi i slottsbacken och kollade på fyverkerierna :)

Mammas lägenhet kommer att bli dunder fin :D Hallen är färdig tapetserad och köket också :) Nu blir det hel flytt till lägenheten på onsdag :)

Nu blir det jobb onsdag, torsdag och fredag.

Jag hade verkligen sett fram emot träningen i kväll och så blir det ingen :( Det är skit tråkigt tycker jag, ville verkligen träna !!!









RSS 2.0