Söndag

Jätte dålig uppdaterning av mej men jag har varit sjuk så dte är anledningen!

Jag vet inte om jag har mått såhär dåligt någon gång! Jag har legat deckad på soffan hela veckan i:
*Feber
*Ont i halsen
*Hostig
*Snoring

Jag har knappt kunnat prata då min röst och lungor inte riktigt ville jobba med mej :) Var till läkaren i måndags och tog halsprov och grejer, hade ingen halsfluss så dte var skönt! Sen trodde dom att jag kanske hade kötelfeber men det vard et inte heller. Nu känner jag att jag börjar bli piggare och känner mej friskare så dte är positivt! :)

I kväll kanske sanna och jag ska gå ner och kolla på herrlagets match men vi får se om jag orkar! Det blir ingen träning för mej i morgon eller på tisdag heller! Jätte tråkigt men jag känner att jag vill bli helt frisk innan jag kör igen! :) Om jag har tur så kanske jag kan träna på torsdag! :)


Lite bilder från Magaluf, mera bilder finns såklart på fejjan! ;D

  
  
 





Tisdag

Kom hem från Magaluf i lördags! Hade en jätte bra vecka med tjejerna förutom att jag är sjuk! Jag har nog inte mått såhär dåligt på riktigt länge. halsen värker, feber, kan knappt prata, jätte snorig och helt slämig i halsen! Kan inte sova på nätterna, inatt har jag sovit ungefär 4 timmar! Så fort jag lägger mej vill hostan bråka med mej!

Nej nu orkar jag inte skriva mer!


Fredag

Nu sitter jag här med min älskade lilla syster och pratar och ungås med henne innan jag ska åka! :) Jag har en konstig känsla inom mej, men jag hoppas att det är en bra känsla! :/

I morgon kommer min fina stora syster hem från barcelona, hoppas att hon har haft en underbar vecka! :) Jag längtar tills den 21 augusti för då får jag träffa henne! :)

Nu ska jag gå och sova satt jag orkar upp i morgon, för malin kommer och hämtar mej runt 5 i morgon bitti :)

Vill bara säga att jag älskar min pappa jätte mycket också! Skulle inte klara mej utan honom, han är den bästa pappan man kan ha! JAG ÄLSKAR DEJ PAPPA <3


Så hejdå alla vänner här hemma i Sverige, vi hörs om en vecka! :)


Min älskade Pappa! <3 



Skulle inte klara en dag utan er, ni är bäst!<3




Torsdag

Sista jobbdagen jobbade jag idag, riktigt skönt att vara lite ledig nu! :) I morgon efter att jag har packat klart så ska jag åka in till mamma och vara lite med henne sanna innan jag åker iväg! :)

För på lördag runt halv 8 sitter jag på planet påväg till Magaluf! :D Det kommer bli så himla skönt att komma bort lite granna ett tag, jag känner att jag behöver det!

SAKNAR MIN ÄLKSADE SYSTER <3


9 dagar kvar tills vi ses!




Måndag

Blev inget jobb för mej idag, har legat i världens jävla huvudvärk hela dagen!! :'(





Söndag

Denna helg har varit lugn, jag har mått sådär hela helgen! :( Idag har jag och sanna varit i stan en snabbis och köpt en nu dvd :) Så nu ligger vi och kollar på snabba cash, ganska bra film! :) I morgon är det jobb som gäller igen, bara fyra dagar kvar på jobbet nu riktigt skönt :)

Nu är det bara 5 DAGAR kvar sen åker jag till Magaluf med tjejerna! :)

Saknar redan min syster som ligger på plajan nere i spanien! :) <3


 






RSS 2.0