Söndag

idag har jag städat mitt rum och tvättat !! sen gick jag ner till hallen för att kolla på sannas match men sara och jag gick hem i andra perioden när dom låg under med 7-0, det var inte en speciellt rolig match att kolla på...
 
i morgon börjar andra veckan på praktiken :) hoppas att det finns mycket att göra, så att tiden går snabbt :)


Jag saknar dej <3


Idag är det fem år sen du lämnade oss, jag saknar dej så himla mycket !!





Lördag

idag har jag vart i heby på innebandymatch, det gck inte så speciellt bra... golvet var jätte halt, domarna var skit dåliga ja det mesta var inte så speciellt bra.. men jag tycker inte man kan begära så himla mycket eftersom det är som det är med innebandyn just nu, så jag har inte så speciellt mycket att säga om det, är ganska less på innebandyn just nu har varken lust att träna eller nått !! Så det får vara som det är just nu !!

 

ÄNTLIGEN !!

I tisdags fick jag ÄNTLIGEN mina pengar från stadium !!! det va ju inte för tidigt måste jag säga, fick vänta ett halvår på dom pengarna men nu har jag äntligen fått dom :) det vart ju ändå bra tajming eftersom det snart är jul och julklappar måste inhandlas :D så nu är jag näjd :)


Fredag

nu är den första praktikveckan över :) det har gått väldigt snabbt, och det har varit kul :)

i går direkt efter praoen åkte jag hem till håkan och nettan där sara var, vi fick jätte god mat :) efter det skjutsade mormor sara och mej till gamlishellen där det var träning, jag börjar bli så himla trött på att det är såhär på träningarna nu... vi var 12 utespelare och en målvakt, vi är 40 styckna i hela laget.. man undrar ju vart alla tar vägen, det är så himla drygt att inte kunna göra en ordentlig träning.. man tröttnar ganska snabbt, varför ska jag åka ner och träna om ingen annan gör det ? det känns ju helt meningslöst !!! efter det iallafall så kom håkan och hämtade oss och sen åkte vi hem till mormor och sov där...



jag är väldigt trött efter denna vecka, men i morgon är det match i västerlövsta !! vi får väl se hur det går...

Onsdag

idag är det onsdag och min andra dag på praktiken !! först va jag i skolan och hade hälsopedagogik, vi gjorde avslappnings övningar, efter det träffade jag upp elin och vi begav oss till praktiken.. idag har vi inte gjort så himla mycket vi har vikt kläder, stått i kassan, bärt in kartonger på lagret, flyttat om lite i butiken och skurat speglarna :)

elin jag tycker vi var väldigt duktiga som klarade av att stå i kassan helt själva idag :D fast allt vart ju inte rätt med det löste vi ju :P


just nu vill jag bara gå och lägga mej, jag är så himla trött !!! men i morgon så ska jag iallafall sova till halv nio - nio sen ska jag iväg till praktiken igen !! och på fredag slutar vi TIDIGARE :D !!!



nu ska jag gå och lägga mej framför tv med en filt över mej och med en kopp varm choklad !! mums :P

Tisdag

Igår snöade det hela dagen !!! ungefär klockan nio igår så slocknade allt och vi fick strömavbrott, vi tände massa ljus och det va kolsvart ute.. ungefär halv tio så kom plogbilen och plogade våran gata, den hade inte kommit tidigare så den kom halv tio !! när han hade plogat klart var ungefär hela gatan ute och skottade snö ute i kolsvarta mörkret :D man såg knappt vad man gjorde, det var så himla sjukt !! :D sen så gick vi och la oss ungefär halv elva i kolsvarta mörkret, sen vaknade jag halv fyra i natt av att strömmen kom tillbaka !!

när jag skulle gå till bussen i morse så höll jag på att ramla flera gånger :) skulle nog sätt roligt ut om jag hade ramlat !! när jag väl kom till bussen ( skulle ta halv tio bussen ) så fick jag stå och vänta på bussen i en och en halv timme !! mina tår höll på att frysa till isbitar !! så jag kom ungefär en halvtimme försent till praktiken i morse..


Lite bilder från igår kväll :D


 

     

    


Snö

nu har sara och jag varit ute och skottat lite snö, det kommer säkert bli mycket mer snö men det är bättre än va det va innan iallafall :) just nu så snöar det inte längre här men det kommer väl mer lite senare !! fick veta också att bussarna inte ens svänger in i Gåvsta för att det inte är plogat, det var tydligen nån buss som hade fastnat här :/ så väldigt tur att jag inte gav mej iväg i morse !!


pratade även med min vän elin som inte heller kom iväg till praktiken idag :/ men i morgon hoppas jag verkligen att det är bättre och att vi två kommer iväg till praktiken :)


kommer säkerligen ett inlägg till för att informera er alla om vädret här i Rasbo :D




Måndag

Idag skulle det ha varit min första praktik dag, men snöstormen stoppade mej !! vissa bussar är inställda och vissa är jätte försenade.. plogbilarna hinner inte ploga alla vägar så det är väldigt mycket snö !! pappa berättade att när han åkte in till stan i morse så hade en buss kört av vid örby, sen sa dom på radion att det var två bilar en traktor och en lastbil som hade kört av här på våran vägg, 288:an !! så jag väljer att vara hemma idag, vågar inte riktigt ge mej ut på vägarna idag :/ 

jag tycker lite synd om elin som fick vara själv på praktiken första dagen men i morgon så ska jag ta mej ut på vägen.. det sägs att det ska bli bättre väder i morgon, så vi får hoppas på det !!


 

SNÖSTORM !!

just nu bara yr det snö ute, det är snöstorm kan man säga !!!

Söndag

nu är det redan söndag :/ dagen idag har varit lugn, sanna och jag gick ner och kollade på hennes lag som hade match sen kollade vi en halvlek på herrarna !!

Det har snöat HELA dagen, det är sjukt mycket snö ute just nu !!


i morgon ska jag börja praktisera :) ska praktisera denna gång med Elin som ska bli mycket roligt :)

Det sägs att det ska bli snöstorm i morgon, hoppas bara inte att bussarna blir inställda.. då blir det inte så speciellt kul !!


 
Så ser det ut hemma hos mej !!


Lördag

dagen idag har jag spenderat i allianshallen, sannas lag skulle jobba i kiosken så då va jag tvungen att ställa upp.. det va mycket matcher, kollade bland annat på min kusin Anton som var jätte duktig :) tyvärr förlorade dom :/ efter det åkte pappa, sanna och jag till mina andra kusiner i Tuna :)


nu i kväll ska jag bara vara hemma och mysa med mina underbara systrar :D <3

äntligen helg !!

nu är det äntligen helg igen och ska nu vara borta från skolan i ungefär 6-7 veckor :D det ska bli väldigt skönt !! nu ska jag ut på praktik i fyra veckor med Elin :D det ska bli väldigt intressant och roligt !!

jag fick veta att jag fick 29 av 30 på mitt information och layout prov som jag hade förra veckan :D så det va kanon det !!



nu i helgen ska jag bara ta det lugnt tror jag, inget bestämt än så länge !! i kväll kanske några kompisar kommer hit :) inget bestämmt ännu :)






/sofi

Onsdag

idag har jag bara varit till skolan och gjort ett prov !! det gick åt skogen kan jag ju säga, det var ett väldigt konstigt och svårt prov !!

fick veta att jag fick 20 av 25 på handelsprovet jag hade förut så ett VG är ju bra iallafall :) sen så fick jag veta att maggan och steffe ska på kurs i morgon och då betyder det att vi blir lediga  :) så det blir massa plugg i morgon...


-

nu har hela tisdagen gått också.. jag har knappt pluggat något alls, och jag kommer nog ångra det när jag får mitt prov i morgon men det får gå som det går.. ska läsa igenom allt några gånger till så får vi se sen hur allt går !!



jag hade verkligen viljat sett din vurpa sara :D jag garvar för mej själv när jag tänker på den :D

Lite bilder :)


  
 

Tisdag

Idag har dagen bara beståt av att skriva en uppsats :) det gick ganska bra, men det är verkligen jobbigt att skriva !! nu sitter jag här och ska snart börja plugga på affärsutveckling.. inget jag ser fram emot kan man ju säga !!

jag måste bara berätta vad som hände när jag skulle gå hem från skolan idag.. jag skulle till bussen och men innan skulle jag in på H&M för att köpa en ny foundation, då står jätte många från personalen med en brandsläckare och sprutade på rulltrappan.. rulltrappan hade alltså börjar brinna.. efter det så skulle jag in på åhlens för att kolla om dom hade en foundation där men då var det avstängt !! hela åhlens och forumgallerian var spärrade.. det hade varit ett bankrån där och sen hade rånaren bombhotat där satt där fick man inte gå !! så det var en spännande men lite otäck resa hem !!





Det SNÖAR ute just nu :)







/sofi

<3

JAG ÄLSKAR DEJ MALIN JOHANSSON <3



Jag vet inte hur mitt liv skulle se ut utan dej, det finns så många jobbiga
stunder i livet när man bara vill ha någon som bryr sej och
som finns där för än, och du är min vän
som finns för mej när dom jobbiga stunderna kommer... du ställer alltid upp för mej
oavsett vad som har hänt, du är verkligen ängeln i mitt liv just nu !!
jag kommer alltid finnas här för dej precis som du finns här för mej,
du kommer allt att vara en av dom
bästa personerna i mitt liv, utan dej skulle jag aldrig klara av allt som har hänt !!


Jag älskar dej nu och föralltid <3

Måndag

dagen började med att gå upp tidigt... jag hatar att gå upp tidigt det är så hmla mörkt ute, det är varmt under täcket och man vill bara ligga kvar !! men jag pallrade mej upp och begav mej till bussen :) träffade siri som jag brukar göra på måndagar :P

själva skoldagen började med en lektion i affärsutveckling med lena !! jag tycker verkligen inte om dom lektionerna dom är så himla jobbiga.. men nu är det bara prov på onsdag sen så är det slut på den kursen :D mycket skönt om ni frågor mej :D efter det hade vi labb på naturkunskapen, det gick faktiskt hyffsat bra va inte direkt en jobbig lektion.. efter det var min skoldag slut :)

i morgon ska jag ha uppsats skrivning mellan 8.30 - 12.00 :/ jag hatar uppsatser det är så himla jobbigt och sen har man ju inte dirket en bra fantasi heller satt det kan bli ganska svårt, men vi får se hur det går... efter det ska jag hem och plugga på affärsutvecklingen..

jag tror nog att jag ska köpa med mej en liten godispåse som jag kan ha på uppsats skrivningen i morgon :) det kanske gör att jag får lite bättre fanasi :D


/sofi

Söndag

idag har jag varit i hallen ovh kollat på saras småkillar som hade match :) dom vann med 5-3 mot stenhagen :) sen har farmor och farfar varit här och fikat och grattat mamma i efterskott.. nu kollar jag på Gossip Girl och sen är det Sanningens ögonblick som jag ska kolla på :D


skolan i morgon igen :(

En bild på mej




Lördag

dagen började med att sanna hade match i allians, dom förlorade tyvärr :/ efter det åkte sara, pappa och jag till farmor och farfar och fikade..

nu sitter jag och kollar på Madagaskar med sanna :)



det är ingen bra dag idag, jag har känt mej hängig hela dagen.. jag tror jag börjar bli sjuk men jag tror inte att det bara är det som gör att jag inte mår så bra idag tyvärr :/

Måste säga Grattis till min underbara vän Elin Lövgren och till min katt Sture som båda  fyller år idag :)



        
Elin Lövgren 

    


 Sture


Fredag

fredagen började med att jag hade svenska, vi gjorde inte speciellt mycket vi gick bara igenom ett häfte typ... sen hade vi stefan och han sa att vi hade kommit för långt i boken så han visste inte riktigt vad vi skulel göra satt han hade samtal med dom elever han är mentor till.. Vi andra gjorde hänga gubbe i klassrummet :D efter det hade vi 3.5 timmes håltimme :/ så jag, maria, elin, becca och malin gick till waynes coffee och fikade :)

efter det gick vi till HM och köpte lösögonfransar till sminket :D på sminket hade vi betygsprat jag fick VG i sminkkursen, så jag är nöjd :) jag hann dock inte med att ha på glitter och paljetter men det får bli ett senare projekt här hemma :D (bilder kommer kanske senare på sminkningarna)


nu har jag precis ätit mat det vart tacos :P nu ska jag krypa ner i soffan under en flisfilt och käka choklad och vänta på att IDOL ska börja :D




/sofi

Torsdag

dagen började med att jag hade prov i information och layout :) det gick väldigt bra måste jag säga, var inte direkt svårt :) efter det va maria och jag och fika på fågelsången :P det var ett mycket gott fika,och vi fick det gratis :D efter det så va det prov i personlig försäljning.. det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle gå faktiskt, satt det kändes bra :) sen fick vi gå hem !!




GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN <3





Onsdag

JAG HATAR VERKLIGEN ATT PLUGGA !!!


jag har pluggat hela dagen men jag fattar fortfarande inget !!! vi får se hur provet gå,men troligtvis inte så bra :( jag har ju information och layout prov i morgon också !!! hoppas att det går bättre !!





Tisdag

ida hade jag bara en lektion så att jag sjukanmälde mej :) jag har pluggat hela dagen idag..
det är så himla svårt, jag har ingen om vad det är jag ska plugga på !! det är bara massa text och jag har ingen aning om vad som kommer komma på provet... allt är bara snurrigt och jobbigt tycker jag !!

annars idag har jag inte gjort något speciellt, morgon dagen går åt att PLUGGA !! måste plugga hela långa dagen i morgon :(

fast jag ska platta mitt hår i morgon också :D

     
Före                                                              Efter


Orättvist

jag har suttit och kollat på Storvreta - Falun på tv, storvreta hade tre av deras bästa spelare borta men det började bra :) efter kanske 10 minuter in i första perioden tacklar en spelare in Mattias Samuelsson i sargen så att han började blöda :/ han fick åka in till sjukhuset och sy !! Måste bara säga att han är så himla snygg :D men efter andra perioden ledde storvreta med 4-1 :) men i tredje kom falun igen och vann tillslut matchen med 7-5 :( jag tycker inte resultatet var rättvist !!! Storvreta skulle ha vunnit !!








ska snart gå och lägga mej, kanske kolla på en bra film eller nått :)

/sofi

Måndag

dagen började med en lektion med lena, vi gick igenom massa uppgifter (inte direkt skoj) efter det hade vi naturkunskap.. vi gick igenom massa och sedan efter den lektionen fick jag gå hem :) slutade ungefär runt 11 fast jag egentligen slutar 16.30 på måndagar :D

i morgon har jag bara svenska satt det bli hemma för min del, är nu ledig tisadg och onsdag :D dessa dagar kommer gå till att plugga, denna vecka har jag två prov på torsdag.. ett prov i personlig försäljning och ett i information och layout !! ganska jobbigt, jag hatar att plugga !!!

nästa vecka är väldigt jobbig :(
Måndag - Labb
Tisdag - Uppsatsskrivning
Onsdag - Prov i affärsutveckling
Torsdag - Inget speciellt
Fredag - Labbrapport in, prov i astrologi

och efter denna vecka är det APU i fyra veckor sen är det Jullov :D


/sofi

väldigt trött

dagen började med att jag försov mej !! jag skulle gått upp 07.30 men sara kom och väckte mej 07.50 :) det var bara att kliva upp ur sängen och klä på sej och sminka sej. sen bar det av till allianshallen där saras småkillar hade match mot nyby :) dom vann med 9-4 :) direkt efter det var det bara iväg och jobba på max med laget !! det var lika drygt som vanligt och idag hade dom inte ens några rabattkuponger.. så vi fick dela ut ballonger till småbarn, det va så himla kallt att gå ute i fyra timmar. sedan var vi tvunga att gå ut med tiger dräkten... sara och siri var duktiga och gick med den :)

nu kollar jag på den magiska leksaksaffären,  jag är så himla tröööött !!!




Jag med tigerhuvudet :D

People always leave


jag vet inte hur jag känner för allt, jag tycker bara att det är jobbigt med det mesta.. det finns egentligen inget jag kan göra åt allt det här som har hänt, jag orkar inte göra något åt det heller. även fast jag inte mår bra av det så orkar jag inte.. jag är trött på att må dåligt och att vara ledsen. även fast jag borde vara jätte ledsen så kan jag inte visa det, för jag är så van med att det är såhär nu..





jag vet inte vad som har hänt mellan oss, det känns som om vi inte finns för varandra längre :(  jag vet inte varför det har blivit så, jag vill bara ha tillbaka min vän !!






jag vill bara att du ska vara här, jag tänker på dej varenda dag<3

Lördag

idag ska jag bara ta det lugnt, vi ska åka ner till farmor och farfar och fika lite :) annars blir det lugnt !! jag har inte direkt lust att göra något heller så jag ska bara vara hemma

GRATTIS :D

GRATTIS MAJSAN TILL KÖRKORTET !!!




JAG HATAR ALLT !!

jag orkar inte med det här längre, jag vill verkligen inte veta mer nu !!
Varför? varför gör du såhär, fattar du inte att det finns folk som mår dåligt av det ?
du tror inte att jag inte fattar eller vet hur allt är.. men jag hoppas att en dag vågar du stå för vad du har gjort !!
jag fattar inte hur man kan göra som du har gjort, just nu HATAR jag dej !! jag vet inte hur man kan hata en person som dej, det ska man egentligen inte göra men jag gör det.. du är så jävla patetisk !! jag kan inte ens förklara med ord hur sårad och besviken jag är.. jag vet inte om jag vill ha dej i mitt liv längre, FY FAN för dej säger jag bara FY FAN !!!!!!!




Just nu hatar jag mitt liv !!

SOFIA THOR <3

idag har jag pratat med min underbara vän Sofia Thor <3 hon är ute och seglar jorden runt, och just nu är hon i Spanien :D hon mådde bara bra, det hade regnat ganska mycket den senaste tiden men idag så hade dom sol :) gissa om jag är avundsjuk på henne just nu.. jag vill också resa jorden runt, hur kul skulle inte det vara liksom :D 

VI SAKNAR DEJ HÄR HEMMA SOFIA THOR <3



Onsdag

Idag är det onsdag och min andra lediga dag :D

jag har precis blivit klar med min bokrecension, den vart inte så himla bra men den får duga :) jag planerar inte direkt att få ett högre betyg än G i svenska satt jag tänker inte "satsa"... det får bli som det blir helt enkelt, nu har jag iallafall någon att lämna in :) jag måste plugga lite smink idag också.










/sofi

:)

nu har jag kommit hem från träningen :) träningen gick faktiskt väldigt bra idag, vi spelade match och mitt lag hade ett bra spel :D satt det var kanoners :P

jag kom precis hem till Desperate Housewives, så det har jag också kollat på :D


nu ska jag snart gå och lägga mej, är trött så det ska bli väldigt skönt att gå och lägga sej :D

Tisdag

dagen började med att jag vaknade klockan 11 av att min kära far ringde, han berättade att han var i södertälje på kurs och skulle inte komma hem förns på torsdag !!

sedan har jag sammanfattat "sminkinformationen" eftersom vi har prov på fredag måste jag plugga lite !! det är inte så speciellt mycket men jag är ju ledig i morgon också så då får det bli pluggande som gäller. måste även skriva min bokrecension tills på fredag !!

i kväll är det träning, vi ska ha möte innan träningen om hur allt ska bli och allmänt !! vi får se om det leder någon vart..








jag tänker på dej varenda dag <3



/sofi

Måndag

första skoldagen efter lovet började ju inte dirket bra !! sanna kom in till mitt rum 07.15 och väckte mej, och jag skulle ta bussen som gick 07.40 satt det vart ganska bråttom. det va bara sätta på sej kläderna och sminka sej och ge sej iväg. jag träffade min kära vän siri på bussen :) men när jag satt på bussen kom jag på att jag hade glömt min mobil och skåpnyckel hemma !! väldigt smart gjort av mej !!

sen har maria och jag varit och fikat och idag stod Landings på schemat, måste säga att det vart en STOR besvikelse.. jag trodde att fikat skulle vara godare än vad det var  :(  satt det va lite tråkigt !!

när vi kom tillbaka till skola så träffade vi på maggan och fick börja tidigare på hennes lektion satt jag slutade runt två idag :D men skulle egentligen slutat halv fem satt det va skönt !! :D jag fick även veta att jag är ledig i morgon satt då bli det ingen skola för mej varken i morgon eller på onsdag :D !! RIKTIGT SKÖNT :D

Sedan måste jag berätta en jätte rolig sak, vi hade ett handelsprov innan lovet och fick veta resultatet idag :D ALLA RÄTT !! haha vilken pluggis man är då :P vart faktiskt riktigt förvånad !! maria var ett halvt poäng i från alla rätt, så ett stort PLUS till oss som är så himla duktiga !! :D



GRATTIS TILL MEJ :D
(alla rätt på provet)    



Sista dagen !!

jaha nu är det här lovet slut :(  jag vill ha ett läääängre lov !!!

sammanfattning av lovet:
det har blivit väldigt många dagar i allianshallen. sanna och saras småkillar har spelat UNT-cupen :) Sanna och dom kom tvåa i hela cupen :) Saras småkillar gick tyvärr inte vidare från gruppen men dom va duktiga :)

igår kom malin och hämtade mej sedan åkte vi till siri :) vi förfestade lite hos siri sedan begav vi oss till rasbokils byggdegård där det var fest, eller fest och fest det va ganska dött där satt vi va där högst 10 minuter sedan begav vi oss till stan och gick till people :) kom kanske dit halv 1 eller någon sånt :) Träffade mina underbara vänner Maria och Becca :D sen träffade jag några till som jag känner, det va inte speciellt mycket folk satt det va sådär. efter det åkte vi hem till siri och sov.

dagen idag har jag först varit i allianshallen för u-laget hade match mot Tiunda. vi låg under i sista perioden men när det hade gått 16 minuter i sista perioden hände något, målen bara rullade in och vi vann till slut med 5-2 :D Bra jobbat tjejer !!

i morgon är det skola igen :( måste skriva om boken sen som ska vara inlämnat på tisdag !! sen har jag sminkprov på fredag som jag måste plugga på !!

Sofi Siri och Malin



/sofi 

RSS 2.0