Onsdag

Idag ville jag bara spy åt jobbet, det va nog den värsta dagen jag någonsin har jobbat... Inget var som det skulle och allt gick bara skit !!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

I morgon är det iallafall nyårsafton, den ska spenderas med tjejerna :) Vi ska käka och ha mysigt och sen blir det nog slottsbacken med fyverkerier och sen får vi se om dte blir krogen. Känner mej inte speciellt taggad för det nu men vi får se i morgon hur jag gör.






Tisdag

Anledningen till att det är dålig uppdatering är att jag jobbar för fullt.. Inte för att speciellt många läser min blogg men iallafall :) Idag har jag jobbat i fyrishov, det var mycket roligare än att gå i butiken. Det va massa folk som kan kunde kolla på, sen så fick man ju se lite innebandy också :P Ska jobba i fyrishov den 2 Januari också satt det ska bli skoj :)

I morgon är det jobb i butiken igen, jobbar mellan 10-18 i morgon.

Nyårsafton kommer att spenderas med tjejern, hoppas det blir skoj :) Vet dock inte alls vad jag ska ha på mej, har inte hunnit varit på rean pga jobb. Satt får väl hitta något gammalt i garderoben :/

Idag har jag köpt ny mobil :) Eftersom min gamla är CP så orkar jag inte lämna in den, utan jag köpte en ny :)





Lördag (Annandagen)

Julafton blev bra, lagom mycket julklappar och god mat :) I går kom släkten på pappas sida hit och vi käkade julmat. Fick lite mer julklappar då, fick två påslakan av farmor och farfar. Av Lena och dom fick jag två grytlappar, en grytvante, en pajform och ett decilitermått. Sen fick jag en kokbok av sara som det bara var choklad recept i :) MUMS !!


Idag är det annandagen och idag startar mellandagsrean !!! Jag vill ut och shoppa, men nej här måste man jobba istället.. Det är bra att jag får jobba men idag vill jag hellre gå på stan och shoppa kläder, men jag får väl gå ner på stan på tisdag efter jobbet kanske. Ska ju jobba i fyrishov då och slutar typ fem, satt då kanske jag kan springa ner på stan efter det...


Nu sitter jag och väntar på att farfar ska komma och hämta mej och skjutsa in mej till stan :)



Sanna på Julafton


Julafton


GOD JUL ALLA MÄNNISKOR DÄR UTE I VÄRLDEN :)


Onsdag

Dagen började med jobb (10-18). Det var en ganska seg dag men det gick bra. Sitter och spelar bingolotta med pappa, sara och sanna. Pappa har vunnit två sverigelotter och sara har vunnit 100 kronor. Sanna och jag har inte vunnit någon än så länge.

I morgon är det julafton. Dagen börjar hemma hos pappa och sen på kvällen är vi hos mormor med mamma. Sen på juldagen blir det middag och mys med släkten på pappas sida :)


GOD JUL ALLA UNDERBARA !!!





Tisdag

Idag har jag varit på stan med mina systrar :) skulle kolla efter lite nya kläder men hittade inget som vanligt.. När vi kom hem så julbakade vi, det vart knäck, kola och massa annat gott :) Sen gick jag ner på träningen, men var inte med eftersom jag fortfarande är lite små sjuk !! Sara och milla vann en Paradis ask som vi nu sitter och äter av :D MUMS !!

I morgon är det jobb och sen är det JULAFTON :D !!!


Söndag

Igår på jobbet kände jag mej inte alls bra, jag hade jätte ont i magen och ont i huvudet osv. När jag kom hem hade jag feber och mådde dåligt, inte nog med det så hade jag jätte svårt att sova i natt. Det var även någon som hade fest i samma hus som mammas lägenhet, så jag vaknade 4 i natt av att någon "sjöng" eller rättare sagt skrek YMCA.. Dom sjöng alltså singstar eller nått liknande.. Jag höll på och döööö, så sjukt jobbiga dom va !!

Idag är jag iallafall genomförkyld men annars är det hyfsat, har jobbat idag vilket har gått bra..

I morgon är det också jobb som gäller, börjar jobba 12 satt innan det blir det julklappshandling. Efter jobbet åker jag till mamma, sen på tisdag tänkte jag tvinga ner min lillasyster på stan med mej :) Måste hitta nått fint att ha på sej på julafton och nyårsafton :)



Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon !!






Min älskade lillasyster <3


Torsdag

Igår låg jag hemma och kollade på OTH och mådde dåligt hela dagen. Vi åkte en sväng till farmor och farfar en stund på kvällen för farmor fyllde år. Kusinerna va också där och firade :) Hahha Linn och jag är ganska lika ändå, båda låg hemma hela dagen mådde dåligt och kollade på OTH HAhaha :D Fick även träffa johanna och hon hade blivit större än förra gången jag träffade henne :P Längtar tills jag får träffa lillen :)

Blev hemma från jobbet idag också, har fortfarande ont i halsen och lite feber. Har även ganska ont i huvudet idag, hoppas jag mår bättre i morgon för då blir det julklapps handling :)








Tisdag

Nu sitter jag hemma under en filt och bara tar det lugnt, har precis kommit hem från hallen.. I morse när jag vaknade var det helt vitt ute, vilket jag tycker är mysigt :) Jag tycker det är bra att det har kommit lite snö nu, dock inte lika roligt med alla trafikolyckor som har varit :/ Jag har iallafall jobbat hela dagen, vilket var trevligt :) Dagen gick väldigt snabbt satt det var skönt, sen kom pappa och hämtade mej satt jag slapp åka buss hem..

Jag har fått sååå himla ont i halsen, jag kan knappt svälja :( Hoppas det går över tills i morgon bara för att jag ska jobba.. Annars blir det att vara hemma för min del i morgon :/ Jag har fått tider i jul nu.

Vecka 51
Tisdag 10-18
Onsdag 12-20
Torsdag 13-20
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Vecka 52
Måndag 12-20
Onsdag 10-18
Lördag 10-17 (?)
Söndag 11-17(?)


Det var några av tiderna, hoppas jag inte blir sjuk nu så att jag inte kan jobba :/







Söndag

Jobbat hela helgen, det har varit hur mycket folk som helst vilket är bra :)

Idag fick jag sluta 1 timme tidigare, pappa och sanna kom och hämtade mej.. Sedan bar det av till Rimbo där vi hade match :) Första perioden var ganska mycket katastrof kan man säga, andra halvleken vart väl lite bättre. När sista perioden började stod det 3-2 till oss och sedan kom björnligan in och bombade målet :D Vi drog ifrån till typ 7-3 men sedan släppte vi in lite mål.. Men det vart en riktigt skön seger, vi vann med 8-6 :D Så himla gött !! :D

I morgon ska jag till tandläkaren klockan 11.40. sedan blir det julklappshandling med sara och sen blir det till att åka till mammas nya lägenhet och kolla in :)

Sen blir det till att jobba veckan ut :)




:D

ERIK VANN IDOL 2009  :D


Fredag

Har jobbat idag, ska även jobba hela helgen.. Satt måste försöka sluta lite tidigare på söndag satt jag hinner åka direkt till Rimbo där matchen är. Hoppas jag hinner till matchstart iallafall :)

På måndag ska jag till tandläkaren, sen blir det stan med sara och sen till nya lägenheten :P



Nu sitter jag och kollar på Idol HEJA ERIK !!!



Onsdag

Dagen idag har varit slapp, jag blir så himla deprimerad och mår skit dåligt av det här jävla skit vädret som är hela tiden !!! Man mår fan psykiskt dålig och blir helt knäpp, men nu ska jag iallafall jobba i morgon och på fredag satt hoppas man mår lite bättre då..

Det kommer nog bli mycket jobb nu framöver vilket känns ganska bra, skönt i januari när lönen kommer :P

På måndag får mamma nycken till nya lägenheten :P Så nu är det bara att börja flytta möbler och göra iordning där :)






-

Träningen gick skit...


Tisdag


Ska snart ner på träning, hoppas det blir en bra träning :) Det kommer dock bli en liten tråkig träning eftersom Siri inte kommer att komma men jag hoppas att jag klarar mej :)


Söndag

Helgen har varit lugn, jobbade i fredags sen hem till mamma på kvällen.. I går kom pappa in och hämtade mej och sara i stan, sedan åkte vi och handlade och sen hämtade vi sanna i almunge. När vi kom hem kom lena och fikade och sedan vart det bull och pepparkaks bak :D Vi gjorde massa fina pepparkakor och ett jätte snyggt pepparkakshus :P

I morse va jag ner och kollade på småkillarna som hade match mot storvreta, dom vann med 2-1 :)
Sen va det hem och käka lite och göra sej iordning till våran match. Vi hade match mot Saga, vi började matchen ganska bra det stod 2-2 tror jag det va i första. Sen i andra hände det nått och målen bara rullade in :D Vi gjorde 9 mål i andra halvleken hahaha vi va helt grymma :D:D Matchen slutade iallafall med 12-2 !!! VI GILLAR BJÖRNLIGAN :D








Onsdag

Idag började dagen med en ganska lång sovmorgon :) sen runt klockan 13 så tog Sara och jag en promenad, det var riktigt skönt med en lång promenad i det fina vädret som har varit idag :) När vi kom hem så bakade vi, jag bakade kakor och sara snoddas.. Min kakor vart helt misslyckade men saras snoddas vart kanon :D

Sedan vart det god mat, kyckling och skivad potatis :)




(Sanna och Jag i Sommras)


Tisdag

Jag har inte mått så himla bra idag :/

Träningen gick väl helt okej.. På torsdag åker jag till mamma och sen blir det klippning, sen på fredag så ska jag jobba :) På lördag kommer pappa och hämtar oss hos mamma sedan blir det åka och handla och sen på kvällen blir det julbak med mina systrar :)


Jag ska snart gå och sova, jag hoppas att jag kan sova bättre i natt än vad jag gjorde i natt... (hahah lät lite konstigt men jaja, hoppas ni fattar hur jag menar)








RSS 2.0