Torsdag

Idag har jag varit i sala och vid något kloster och kollat! :) Jag fick med men en jätte fin hylla hem som jag ska ha när jag flyttar hemifrån! :) Sen åkte vi och fikade på heby värdshus och sedan blev det ett stopp på godisbutiken i morgongåva :P Så nu sitter jag hemma med mina systar och kollar på friidrott och äter godis! :) HEJA LINUS THÖRNBLAD !! :D





Onsdag

Den här veckan så skulle jag vara ledig hela veckan, men i måndags så ringde dom och ville att jag skulle jobba! Satt har jobbat igår och idag, nu ska jag vara ledig resten av veckan! :) Jätte skönt ska det bli.

Idag har brudarna bokat resa, satt den 14 augusti beger vi oss till spanien och magaluf en vecka! :D Det kommer bli helt dunder hoppas jag, vill komma hem och vara brun som en pepparkaka! :D HAHA vi får se om jag lyckas ;P Det jobbigaste är att jag inte kommer att få träffa sara på TVÅ HELA VECKOR!!! Jag vet inte hur jag ska klara mej? För sara åker nämligen till barcelona en vecka och kommer hem samma dag som jag åker! Jaja men jag ska nog klara mej, det är ju tur att jag har min älskade lilla syster som jag kan umgås med! :D



Cypern, Ayia Napa 2009


Söndag

Idag var det sista jobbdagen innan en veckas ledighet! :D Det ska bli sååå himla skönt att vara ledig nu en vecka, hoppas att vädret blir bättre bara! :) Jag vill ha sol och fint på min ledighet :)

Nu sitter jag hemma hos mamma med sanna, funderar på att sätta på en film och kolla på! Det är bara skit grejer på tv:n idag..



JAG VILL VARA BAMSE BRUN IGEN! :D




Fredag

Denna vecka har gått åt till jobb! I onsdags så var jag ledig och då umgicks jag med min underbara vän maria! :D Vi tog en tripp till thuns där jag hittade en fin sommarklänning på rea! :) Sen åkte vi hem till mej och badade och åt mat och hade det mysigt :)

Helgen är det jobb som gäller! Nästa vecka är jag ledig HELA veckan, det ska bli hur skönt som helst! :)

Nu sitter jag hemma hos mamma och inte gör något speciellt, väntar på att sanna ska bli klar vid datorn för så ska jag spöa henne i kort! ;)


Jag och Maria påväg till London! :)



Måndag

Dåligt med uppdatering från mej! Har jobbat hela helgen och ska jobba hela den här veckan också. Jag är ledig på onsdag och då ska jag träffa majsan! :D Jag kommer vara helt död när den här veckan är slut men då är jag ju ledig en vecka satt jag får vila upp mej :)

I går var jag ute och sprang med sara och sanna!





Tisdag

Denna helg har varit helt toppen! :) I lördags var dte grillfest med tjejerna, vi grillade och drack ocg hade det trevligt :) Det vart en spontan utgång till saluhallen och sen runt 3 halv 4 så åkte becca, elin, malin och jag hem hit igen och badade i poolen! :)

I söndags så var det bara en slappdag i solen med becca, malin och sara! :) Vi tog en sväng till vallby och köpte lite gott och började ladda upp inför VM finalen! :D Spanien vann precis som jag ville! :D

I morgon börjar jag jobba! Det känns lite konstigt eftersom jag inte har jobbat på huuuur länge som helst! :) Pengar, Pengar! ;D

Denna värme tar död på en, igår var det så sjukt varmt och kvalmigt ute och inne! Det går knappt att vara inne för att det är så himla varmt. Det är tur att man får sova nere hos sara! :)

I morgon och tills på fredag ska jag vara kattvakt åt brasse! :) Satt då ska jag bo i stan några dagar!

Lite bilder från i lördags! :D








Tack tjejer för en helt galen kväll! ;D <3


Fredag

Idag har det varit sol/städ dag här i Rasbo! :) Sara och jag har hållit på hela dagen med att småplocka lite här hemma. Vi har också pyntat altanen lite granna inför morgondagen :) Det har inte varit jätte mycket sol idag men det har blivit lite badning i poolen också! :D

Nu sitter vi på våran pyntade altan och bara snackar skit och garvar åt alla roliga bilder och filmer vi har gjort/knäppt idag! :D Vi är nog ganska trötta för sara såg för en stund ett stjärnfall men det visade sej vara ett flygplan! :D hahah snacka om trötta! :)

I morgon är det grillparty, det kommer bli dunder skoj hoppas jag! :D Jag är iallafall SJUKT TAGGAD, det vet jag att hon som sitter mittemot mej också är ;D



Jag älskar dej syster! <3




Tisdag


GRATTIS SNYGGING TILL KÖRKORTET! :D <3






Måndag

Idag har det varit slappdag i solen! :) Har legat ute i solen och badat nästan hela dagen :D UNDERBART!! :D

I morgon kommer sara hem från london och på onsdag åker sanna dit istället! :) På lördag är det grillning här, det kommer blir dunder men bad och grejer! :D


Sanna och jag har varit jätte duktiga och varit ute och sprungit och gjort styrka idag. Vi skulle springa elljus spåret och vi kom en jätte liten bit sen slingrade en orm precis på stigen framför oss. Då vände vi direkt och sprang en annan stans! :)





Fredag

Gud va underbart väder det är ute nu! :D Idag har jag legat ute och stekt i solen hela dagen, det är tur att vi har pool annars vet jag inte hur jag skulle klara mej :P Nu har jag precis varit och duschat och tvättat håret och nu är det fotboll som gäller :) Det är match mellan Brasilien och Holland, HEJA BRASILIEN! :D

I morgon är det stekning som gäller igen, men först på morgonen ska jag nog följa med pappa till arlanda och lämna sara och erika. Dom ska nämligen till London och jag är inte ett dugg avundsjuk! :D (Jag vill också ÅKA!!!!) Men sen efter det blir det hem och sola! :)


JAG VILL VARA SÅHÄR BRUN IGEN!! :D

 
Cypern, Ayia Napa 2009



Torsdag

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera på sista tiden men jag känner inte direkt att jag har ork just nu!

Men för att sammanfatta lite om vad soom hänt sen jag skrev sist så har jag hunnit med att vara hos Elin och grattat henne på 20 års dagen! Malin, Maria och Becca kom och hämtade upp mej hos mamma och sedan åkte vi till henne och firade henne med släkt och vänner! :) Mycket trevligt var det!

Sen har det ju varit midsommar också! Becca, Sandra, Malin och jag åkte ut till min sommarstuga där hela min släkt var. Men vi grillade, var ute på sjön och rodde, sen cyklade vi till siggefora och badade! :) Det vart en riktig mysig midsommar :)

I tisdags så åkte Sanna, Sara, Mamma och jag ut till stugan. Igår var vi i sala och kikade lite, fick med mej en väska och lite smått hem. Sen vart det en sväng till karlssons också!  Idag har det bara varit tråkigt väder satt vi packade ihop och åkte hem. Sen kom pappa och hämtade oss efter att han hade slutat jobba!

Nu på kvällen har Sara, Sanna och jag spelat spel, vilket inte gick så bra men jag kom inte sist iallafall! :D

Här är några bilder från midsommar :)

  



RSS 2.0