Tisdag

Praktiken har gått bra, elin och jag har kört returlådan :D inte direkt det lättaste men det gick ganska snabbt faktiskt :P

i morgon är det natonellt prov i svensk, jag håller alla tummar jag har för att mitt häfte ligger i mitt skåp och att det kommer att gå bra i morgon..





Måndag

En liten sammanfattning av helgen

I lördags vart det utgång med tjejerna :) Trodde att det skulle bli roligare än vad det vart, uppträdandet var inte speciellt bra och det var inte speciellt mycket folk :/ men det var kul att gå ut med tjejerna :)

I söndags vaknade jag hos majsan och halv två tog jag bussen hem, när jag kom hem var det bara att göra sej iordning och åka in till stan igen för småkillarna hade slutspel :) Semifinalen spelades mot Livets ord, där vann dom på straffar :P Det var en helt sjukt spännande match, sedan åkte sanna, sara , erika, ylva och jag iväg och käkade och sedan tillbaka till allianshallen för finalen som spelades mot kusinens lag Sirius :D det var också en helt sjuk match, det vart även straffar i den matchen och vi förlorade tyvärr :/ men tydligen så skulle det avgörande målet inte ha varit något mål för han drog den tydligen bakåt.. så det va ju lite surt att det gick som det gick men killarna var sjukt duktiga !!

Idag var det praktik igen, börjar tröttna lite på det nu faktiskt :/ det ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan tycker jag.. På onsdag är det nationellt prov, jag har mitt häfte (troligtvis) i skolan hittar det inte här hemma så det borde vara där.. skulle igentligen tagit hem det så att jag kunde läsa texterna men det får gå som det går helt enkelt :)

Bilder från helgen kommer lite senare :D




(Sanna och Jag - Sommaren -08)

Lördag

I kväll blir det utgång med tjejerna :D

Jag är inte speciellt taggad nu men hoppas det ändras till kvällen :)





Fredag

Nu är det äntligen helg igen !!! :D

Jag har köpt en lila klänning idag som jag kanske ska ha på våran studentskiva.. jag har inte bestämt mej än om jag vill ha den så vi får se :) Så nu vill jag att alla som läser min blogg ska skriva en liten kommentar om vad ni tycker om klänningen och om jag ska behålla den eller ej :D

Helgen kommer att bestå av utgång i morgon med brudarna :D Det ska bli riktigt kul tycker jag !!!
Sedan så blir det nog en lugn helg inget mer inplanerat !!





Torsdag

Dagen på praktiken har varit rätt seg, men vi har haft lite att göra idag iallafall :)

Idag så lunchade majsan och jag tillsammans, det blev sallad till lunch vilket var väldigt gott :) mycket trevlig lunch !!! Var även och böt min studentklänning idag, den jag hade var sönder så jag böt till en annan.. jag har bestämt mej för att behålla klänningen jag köpte :) Hittade även en annan jätte fin klänning på vila som jag kanske ska köpa :D


I går köpte jag en tunika på gina :)




Min tunika och mina studentskor




:)

Nu tror jag att jag har bestämt mej för att jag ska behålla klänningen :)
( Hoppas att jag inte ångrar mej sen :/ )

Onsdag

Praktiken rullar på som vanligt, har faktiskt funnits ganska mycket att göra idag :)

Jag bara lääängtar till lovet måste jag säga !!!!


Jag har inte så speeciellt mycket att skriva om idag, känner inte att jag har nått intressant att skriva...





Måndag

Dagen på praktiken har faktiskt varit ganska bra, elin och jag har gjort om skyltfönstret och lite så :) det var ganska plyssligt att fixa det men det vart faktiskt bra :)

Nu sitter jag här under en filt och vill bara lägga mej och kolla på tv, men när jag börjat tänka på mitt psykologi arbete som helst ska vara inlämnat på onsdag känner jag att jag bara vill börja gråta :S vilket jag inte ens orkar börja på..
MEN JAG MÅSTE !!!


Så nu ska jag sätta igång och hoppas att det är jätte lätt och att det går snabbt att göra...


Vill att sara ska komma hem med mitt godis, så att jag får lite energi !!!







Söndag

Nu är helgen tyvärr slut :( skulle vilja ha en hel veckas lediget för just nu känner jag mej inte alls taggad för varken praktik eller skola så jag skulle verkligen vilja vara ledig från allt ett litet tag !! Men om två veckor är det Påsklov vilket ska bli DUNDER skönt tycker jag..

En liten sammanfattning av min helg: 

Lördag : Började med att åka till skopunkten och kolla på studentskor, jag hittade ett par som jag köpte men ska nog lämna tillbaka dom. Efter det så åkte vi till mormor och fira henne på sin födelsedag, vi fick tårta och massa gott :)

Efter det skjutsade mamma mej till min vän siri :) hemma hos siri fick jag en liten rundvandring i hennes och linneas nya lägenhet, det var fint där :) efter det bestämde vi oss för att gå till gottsundas centrum och handla middag, det blev kyckling och pommes frites och bea sås till middag :D Mums !! Efter det så sjäng vi lite singstar, kollade på Robinson och hade det bara allmänt mysigt. Det var riktigt länge sen jag träffade siri nu så det var riktigt kul och slönt att få träffa henne igen <3

Söndag : Vaknade upp hos siri runt 10.00, efter det käkade vi frukost och sedan begav sej siri och jag oss till bussen. När jag kom nej till stan så hoppade jag på bussen hem. När jag kom hem var det bara att byta om och gå ner till hallen och kolla på när sanna mötte pojkar 97, matchen slutade 8-7 till killarna men sanna och dom var jätte duktiga och sanna gjorde nog det snyggaste målet i matchen :D sedan var det dags för killarna att spela mot gottsunda, dom förlorade matchen med 4-2 :/

Lite senare på kvällen åkte vi in och käkade på resturang med mormor, håkan, nettan, anton och adam :) vi skulle fira momor lite extra eftersom hon hade fyllt år :) det var riktigt mysigt :)



I morgon är det praktik igen :/ jag orkar verkligen inte gå dit i morgon jag känner mej inte alls taggad för det... Det är tur att Elin är med mej för annars hade jag nog inte klarat dagarna där uppe själv..


Jag känner mej jätte stressad eftersom vi ska göra ett arbete till psykologin, det ska vara inlämnat på onsdag och arbetet ska bestå av ungefär 3-5 sidor. Jag har inte ens börjat och jag orkar inte börja heller. Det känns jätte jobbigt för jag orkar verkligen inte jag känner inget motorik till att göra nått skolarbete. Man orkar inte sitta med ett arbete efter man har jobbat hela dagen heller, för när man kommer hem vill man ju bara ta det lungt  och inte sitta och plugga.. Så vi får se hur arbetet går, troligtvis kommer det gå dåligt :S

Jag har också fått lite ångest över min studentklänning, jag vet inte om jag vill ha den :( Jag ser bara allmänt ful och tjock ut i den så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra :/ Det kanske bara är just idag som jag inte känner för något och allt är bara dåligt, men måste bestämma mej snart för torsdag är sista dagen att lämna tillbaka den.. :(



Fredag

Äntligen är det helg !!!


Sista dagen på praktiken för den här veckan :)  Praktiken vart en kort dag sedan begav jag mej till majsan, vi kollade lite på tv och hade det trevligt :) lite senare kom Elin och Becca förbi, sedan mötte vi upp Malin och begav oss iväg till Elin :D på vägen hem till Elin vart det lite stopp först begav vi oss till Coop i Boländerna med det vi ville ha fanns inte där.. Så vi begav oss därför till Gränby och kvantum :D efter det åkte vi hem till Elin där vi kollade på Let´s Dance och sjöng lite singstar :)

En mycket trevlig kväll med mina underbara vänner :) <3


I morgon ska vi åka iväg till mormor och fira hene eftersom hom fyller år :) jag ska även till skopunkten och kolla om jag hittar några fina studentskor :) har redan hittat ett par som jag tyckte var fina men det finns ett litet problem bara och det är att det är ganska hög klack på dom och jag kommer typ bli två meter :D men vi får se vad jag hittar på :)
Efter mormor så jag bege mej hem till siri, vi ska ha en liten filmkväll och bara umgås vilket ska bli VÄLDIGT roligt eftersom jag inte har träffat henne på ungefär en månad minst... 

Söndag blir troligtvis bara en slappdag :D





Torsdag

Dagen på praktiken har varit väldigt slapp, det har varit en ganska skön dag.

det har inte funnits något att göra, det ända vi har gjort idag är att vikt ihop massa kläder sedan har vi bara stått i kassan och inte gjort något speciellt, det har varit ganska skönt faktiskt ändå :)

i morgon är det fredag och sedan helg :D i helgen ska jag nog ta och träffa min vän siri som jag inte har träffat på EVIGHETER !!! så jag hoppas att jag får träffa henne lite, det skulle vara så himla roligt  :)

annars ska jag fira mormor som fyller år på lördag :)



Sedan vill jag säga GRATTIS till Therese som jobbar på Jack&Jones för hon fyller 20 år idag :D GRATTIS THERESE !!!

Onsdag

Dagen började med en lektion i skolan, vi gjorde inte alls mycket. efter det åkte vi till praktiken och var där i några timmar. sedan träffade jag mamma och sara och åkte iväg till jobbmässan i fyrishov. det var inte så speciellt mycket att titta på, det var inte mycket företag man kände igen :/ så det var lite tråkigt...

har även köpt en ny mobil idag :D det vart ett litet impulsköp, när sara kollade på en så bestämde jag mej för att också köpa en :)



GRATTIS ÄLSKLING <3


GRATTIS ÄLSKADE SYSTER PÅ 20 ÅRS DAGEN <3





Måndag

Första dagen på praktiken har varit bra, lite jobbigt att stå hela dagen men det har gått snabbt :)

nu sitter jag hemma, har träningsvärk i hela kroppen fortfarande hoppas det försvinner tills i morgon :)

Söndag


Min kropp bara värker !!!!


Jag har så himla ont i kroppen från igår så jag kan knappt gå :/  Jag har verkligen träningvärk överallt.. Dagen idag har bara spenderats hemma, tänkte gå ner och kika på herrmatchen med det vart inte så..

i morgon börjar min sista praktik på 3 veckor, ska bli skönt att komma bort ett tag från skolan faktiskt...

Sedan vill jag gratulera mina vänner Thess och Sandra som spelar i hagunda :) dom vann sin första match av kvalmatcherna till division 1 :) Hoppas dom lyckas ta sej upp till 1:an till nästa säsong. Idag så spelade sten sture sin sista kval match till elitserien, med tyvärr blev den en förlust efter förlängning :( så det blir 1:an för dom nästa säsong också.. hoppas hagunda tar sej upp till 1:an för då får vi tre starka lag från uppsala i division 1 :P






:/


Mitt huvud värker jätte mycket !!!


Nu är melodifestivalen avklarad också då, trodde dock inte att det skulle gå som det gick. Fick faktiskt en liten chock när jag fick veta vem som vann, hellre henne en ugglas iallafall :)



vissa dagar är faktiskt jobbigare än andra dagar :/ Men livet ska väl inte alltid vara lätt, men jag visste inte att livet kunde vara så här svårt och jobbigt :(

Lördag


Denna dagen har bestått av två matchen, en oavgjord och en förlust.. jag är helt slut i kroppen just nu, jag kommer inte kunna gå i morgon :/ men jag fick iallafall avsluta denna säsong med ett snyggt mål :D så jag får vara nöjd med det :)







nu ska jag kolla på melodifestivalen med mina systrar :)

Fredag

Nu är det äntligen helg igen :) riktigt skönt om jag får säga det, har nu haft två prov under denna vecka. Först igår hade jag prov i Praktisk marknadsföring B. Ville verkligen få MVG på det provet men jag missuppfattade en fråga och fick iallafall ett starkt VG så jag hoppas att det blir ett MVG i slut betyg iallafall :) Sen idag har jag haft Religions prov det gick väl helt okej kommer iallafall få ett G så jag är faktiskt nöjd med det :)

Efter skolan gick jag lite ärende på stan :P först skulle jag byta ett par byxor, det fanns dock inte den färger jag ville ha. Sedan har jag faktiskt köpt en studentklänning idag :) Jag vet fortfarande inte om jag vill ha den, men jag ska pröva den några gånger till så får jag se hur jag bestämmer mej för sedan :) sedan köpte jag lite presenter till min stora syster som fyller 20 på tisdag :D

i morgon är det dom två sista matcherna på den här säsongen, jag ska spela båda två vilket ska bli riktigt kul :) sedan på söndag händer väl inget speciellt bara vila :)

Nu ska jag inte gå till skolan på en hel månad :D först praktik i tre veckor och sen har vi en veckas påsklov :) så det ska bli riktigt skönt att det är lite slappt ett tag nu :)






Torsdag

Provet idag gick väl sådär, troligtvis blir det nog ett VG hoppas jag på iallafall.. tror inte att jag kommer få ett MVG iallafall, jag hoppas verkligen men jag tror inte att det blir det :(

i morgon slutar jag runt ett eller halv två, har prov sista lektionen så jag får se när jag slutar. sedan efter skolan ska jag in en sväng till Vila och lämna tillbaka ett par byxor. Sedan blir det en lite tripp på stan och leta efter en födelsedagspresent till min syster som fyller 20 år på tisdag :D


Sov gott allihopa !!






Onsdag

Idag har jag vart i skolan i en och en halv timme, kunde lika gärna vart hemma för vi gjorde ändå inget speciellt.

när jag kom hem pluggade jag lite och sedan vart det stan med mamma och sara, vi hämtade upp sanna och sen åkte vi hem. Efter det har jag mest pluggat..

det är så himla TRÅKIGT att plugga, det är så himla mycket och jag orkar inte plugga. det blir nog inget MVG för min del men men det kanske går jätte bra det visar sej i morgon.






Tisdag

Vart hemma från skolan idag också.. Men mår bättre idag än vad jag gjorde igår.

Idag har jag bara pluggat, det är så himla mycket att plugga på, jag fick alla rätt på förra provet i praktisk marknadsföring så jag känner att jag har lite press på mej, får jag MVG på det här provet också får jag det i kursen så jag måste plugga på :)

i morgon blir det skola igen, har bara en lektion så jag slutar 10. efter det blir det en sväng in till stan med mamma och sara..

Måndag

Fortfarande sjuk :(

I morse när jag vaknade mådde jag inte bra, jag skulle bara åkt in på religionen med så vart det inte heller..

Just nu har jag feber och ont i halsen, jag vill bara bli FRISK nu !!!


Vet inte om det blir någon skola för min del i morgon heller, det återstår att se.

Söndag

Matchen igår slutade 4-2 till valhall, jag körde två byten i matchen.. Jag tycker ändå att vi spelade bra.

Jag är på ganska dåligt humör idag, varför vet jag inte men jag är bara det.


Fredag

Nu är ÄNTLIGEN den efterlängtande helgen här :)

känner verkligen att jag behöver vara hemma från skolan i några dagar nu, eftersom jag har varit sjuk nästan hela veckan men ändå så har jag vart i skolan varenda dag...

det ska vara match i morgon men det verkar inte vara några som kan spela, men jag hoppas att vi slipper ställa in för det kostar ju massa pengar så jag hoppas verkligen att fler hör av sej att dom kan :)


nu ligger jag i soffan med min lilla systar och väntar på att Så ska det låta börjar :)

Torsdag


Jag mår inte så speciellt bra, min hals bara värker och värker :'(

Onsdag

Min hals värker jätte mycket, jag har feber och känner mej inte alls bra :(

Men jag måste nog gå till skolan i morgon iallafall, steffe ska gå igenom det som kommer på provet på tisdag så det är ganska viktigt...


Jag kom hem runt 10 idag och sen sov jag på soffan i flera timmar :/



Jag vill inte vara sjuk :/


:(

Just nu ligger jag ner bäddad i soffan under en filt, det är här jag har legat sen jag kom hem från skolan i dag :/  Jag känner mej bara värre och värre ju fler timmar det går, just nu har jag feber och ont i halsen :(

Jag tror att det faktiskt är Elin och Becca som har smittat mej så det är tack vare dom jag ligger här nu :( ;D
( Jag skojar bara lite med er tjejer :) )

Får se om det blir någon skola för min del i morgon, det beror helt på mitt tillstånd...


Måndag

Studiebesöket i moskén idag vart inte så speciellt roligt.. efter det åkte majsan och jag till skolan och gjorde klart vårat arbete sen åkte vi hem..

Nu ligger jag i soffan och kollar på What Happens In Vegas, jag börjar bli sjuk :( mår inte alls bra !!!

Söndag

Dagen idag har varit lugn..

Sanna och jag har bakat brownieskaka, som vart as god :D nu sitter vi och väntar på att Bingalotto ska börja :P det var ett tag sen man spelade det så u ska jag vinna pengar :P

RSS 2.0